Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Potrebujem elektricku schemu k 605 2.1TD PHZ.

Teraz sme kupili 605 a elektrika neposlucha. Nefunguje otackomer, vonkajsiu teplotu mi ukazuje 48°C, impulz na stieracoch nedotiahne stierace do krajnej polohy, mam tam imobilizer, ktory tiez sem tam zblbne a nezapne jednotku zhavenia...

Elektricka schema by sa hodila, inak si nepomozem. V download sekcii som to nenasiel. Dakujem za prispevky.

Odesláno

Teplomer je na P zrkadle.

Zhavenie je cez rele, ktore je umiestnene pri pohlade s predu vpravo hore, taka mala krabicka, s 1 konektorom a 2 hrubymi kablami.

Najprv pozri to, obycajne sa opalia kontakty na rele vo vnutri a potom to nezhavi.

Myslim ze otackomer ani nepojde, musel by si pozriet inu pristrojovku, alebo novsi otackomer.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Teplomer je na P zrkadle.

Zhavenie je cez rele, ktore je umiestnene pri pohlade s predu vpravo hore, taka mala krabicka, s 1 konektorom a 2 hrubymi kablami.

Najprv pozri to, obycajne sa opalia kontakty na rele vo vnutri a potom to nezhavi.

Myslim ze otackomer ani nepojde, musel by si pozriet inu pristrojovku, alebo novsi otackomer.

Na nasej starej 605 2.1TD otackomer isiel bez problemov, menil som aj inu pristrojovku, isiel aj tak a ziadna riadiaca jednotka v tom aute, ked sme ho kupili uz nebola.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...