Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem hodim aktuální přiblyžovadlo:Dmám ho cca 2 měsíce:)

kupoval jsem ho za cenu šrotu se špatnou nápravou lehkou korozí a bez zadního okna:D

[upravil dne 20/4/13 18:25 od Peugeot_22]

Odesláno

Úplně jiný auto :super Akorát ten vejfuk leze až moc ven...Lišty půjdou komplet do černa (i na náraznících) nebo to zůstane? Jinak paráda

Odesláno

To je ale pěkný kousek, hned jsem si zavzpomínal (i kvůli motoru). Nicméně tohle je nový model ... občas potkám nějakou 309 na silnici, ale je to nový model, ten starý, co jsem měl já, už opravu ne - tak jednou ročně a naftou. Hold asi reznou trochu více.

Odesláno
Úplně jiný auto :super Akorát ten vejfuk leze až moc ven...Lišty půjdou komplet do černa (i na náraznících) nebo to zůstane? Jinak paráda

díky:)lišty na bok jsem dodělával a ta chromová lišta tam není vůbec tak nevím jestly tu na náraznících taky nehodit do černa:myslim,vejfuk je jen provizorní protože ten původní upad (prostě zatím než se sežene něco lepšího:D)

Odesláno

A výfuk taky narveš do nárazníku? Ale asi to jinak nepůjde, když je ten nárazník tak vysoký, klasický výkus by asi vypadal blbě...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...