Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bude to fungovat jako origo menic takze packa funkcni a displej bude ukazovat na jakem jsi CD a kolikata pisnicka. Bouhuzel musis i tak radit pisnicky to jest do slozek CD1, CD2 ...........

Odesláno
bude to fungovat jako origo menic takze packa funkcni a displej bude ukazovat na jakem jsi CD a kolikata pisnicka. Bouhuzel musis i tak radit pisnicky to jest do slozek CD1, CD2 ...........

Moment, každá písnička do zvlášť složky? To je blbost, ne?

Odesláno

nejvetsi problem je aktivace v diagnostice kdyby jsi jel pres brno neno problem kdyz by byl cas

ne max 100 pisnicek do slozky ale ty slozky musi byt pojmenovane jak jsem psal a nesmi byt dalsi podslozky

[upravil dne 21/3/12 19:05 od Vítek1]

Odesláno

Aha...mě jde o to, že to co posílal Gabriel, je pecka. Ale asi mi to nepůjde, mám rok 2002 a to staré rádio, nevím co to je za typ.

Odesláno

Zjistím...a uvidím. Možností je hodně a já mám čas, vymyslím tu nejlepší a bude. Ale zatím to vypadá na ten návrh od Vítka, natáhl bych si USB kabel do popelníku, tím by byl zcela schován :) když jsem navíc nekuřák... Nechci nějak vrtat do palubky a jiných dílů, chci to jen protáhnout..

Odesláno

to co poslal Gabriel tak to jedině nějak takto vymyslet..

ale nepůjde ti ovládání pod volantem... jinak xcarlink ti povolim i já klidně pokud pojedeš někdy směr Ostrava..

Odesláno
to co poslal Gabriel tak to jedině nějak takto vymyslet..

ale nepůjde ti ovládání pod volantem... jinak xcarlink ti povolim i já klidně pokud pojedeš někdy směr Ostrava..

Bral bych to co posílal Vítek, do Ostravy to mám 20minut.. :)

A možná příští týden bych tam mohl mít cestu..

[upravil dne 21/3/12 18:12 od Lukáš_307]

Odesláno

no jo ale ty mas 2007 to je komplet can on ma 2002 takze van stejne treba s 406. Nevim jak je to se zamenou autoradia mezi can van ale asi bych tomu moc nedaval

[upravil dne 21/3/12 21:52 od Vítek1]

Odesláno

starej co mam ja je taky asi jak cigarety uplne stejnej jak xcar ale ted maji novej s odpojitelnym konektorem ten je vic placatej kdyz se podivas do toho odkazu co jsem daval tak je tam krasne vidět sachta pro SD tak muzes porovnat velikostne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...