Vítek1 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 a na jake to bylo diagnostice? toto je presne duvod proc lidi rikaji ze Peugeot je poruchovej vymeni se pul auta kvuli garaznikovi kterej neumi diagnostikovat a zna jen vymenu bahy vzduchu a turba u VW jina zavada neni pardon za offtopic ale tohle je jak reklama na VW... koupis chrochtaka s pul mega km, vymenis turbo a vahu vzduchu a mas novy auto ... Asi koupim VW Jinak k tematu... asi by to chtelo presne vypsat chyby, ktere hlasi originalni peugeot diagnostika... Treba by pak nekdo vedel vic.. tak jsem to nemyslel to jsou veci ktere se tam meni casto jak olej. Citovat
nokiov Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 diagnostika hlásila chybu přechodnou: V JEDNOTCE NEBO SMĚREM K NÍ CHYBA NAPÁJENÍ ČI NEJAKÉ RELÉ NEBO TAK NĚJAK TO TAM PISALO a dalších milion chyb jako snímač tlaku paliva,snímač tlaku turbodmychadla, snímač pedálu plynu poloha 1 a 2 ,tlak vzduchu, chyba napájení nebo ukostření...no prostě snad vše co je možné... ale ta konečná chyba končí u ESP/ASR viz první řádek... Vše se to odvíji od doby co jsem měnil baterku..(nějak nevědomě jsem spletl který pól má být nasazen prvý a pak který druhý ale tím snad bych nic nepojebal)dále den před tím dlouhé startovaní přez kabely. a prostě od té doby 200km a už to začalo toto vše vyvádět.... [upravil dne 21/3/12 18:48 od nokiov] Citovat
Vítek1 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 a merene parametry byli OK i za jizdy? Citovat
nokiov Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 toto mu naskakalo na dia za jízdy. jo a ještě jsem zapomněl další chyba byla NAPÁJENÍ VE ZKRATU NA + NEBO KOSTRU.. divné je že je to uloženo v přechodných závadách...jestli to chápu dobře tak to znamená že to co to způsobuje blbne jen na chvilku ale každou chvilku. ale autu to je jedno protože je spadnuté v nouzáku a nedá se s ním jet..maximálne po vypnutí klíčku a uspání počítače na 15 min max dalších 10 km [upravil dne 21/3/12 18:53 od nokiov] [upravil dne 21/3/12 18:54 od nokiov] [upravil dne 21/3/12 19:00 od nokiov] Citovat
Vítek1 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 v chybach ale co ty parametry sledoval je? pokud si myslis ze to dela ESP tak mu vytahni pojistku ne a nebude fungovat [upravil dne 21/3/12 19:53 od Vítek1] Citovat
Mildík Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Možná blbost, ale, někde se tu psalo, že, když odpojíš baterku, tak po jejím zapojení, dáš na 10 vteřin klíček do polohy 1, a, pak teprv startuješ, jinak to nenačte info z jednotky, ale, jak řikám, asi blbost. :roker Citovat
MatrixChose Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Zkus třeba pořádnou baterku a prohlídnout kostření... Citovat
HonzaZ Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Spíš, když připojíš baterii, tak počkat 2 min, otočit klíček do polohy zapalování, chvilku počkat a pak nastartovat. Citovat
nokiov Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 baterie je uplně nová od Varty 72 A a startovací je 680.......veškeré kostření je již také prohlídnuté, to totiž byla první věc co mě napadla....donedávna jsem měl 205 xs 1.4 a nikdy nic nezlobil a když jo tak to vše člověk bez menších problému a bez větších znalostí dal do kupy..já se nejvíc bojím že někde bude třeba nalomený nebo nahnilý drátek který toto vše způsobuje. [upravil dne 22/3/12 18:54 od nokiov] Citovat
nokiov Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 ale mám otázku : Kdyby byla jakákoli věc(zařízení,vadný vstřik,pc,jakékoliv čidlo,snímač otáček kol, snímač polohy volantu apod.) v hájí tak diagnostika by ji s přesností identifikovala???? mě totiž neleze do hlavy že když je závada na nějaké elektronické součástce nebo součástce tak že ta dia nic neupřesní.jenom to háže 50 nesmyslných chyb......(chyby na dílech kterým podle mechanika nic není) [upravil dne 23/3/12 20:40 od nokiov] Citovat
HonzaZ Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Diagnostika většinou chybu identifikuje, ale nikdy neřekne \"tato součástka je vadná\". Většinou to předpokládá další znalost problému. Citovat
nokiov Odesláno 24. březen 2012 Autor Odesláno 24. březen 2012 jasné..tp sem chtěl vědět.díky. Citovat
nokiov Odesláno 24. březen 2012 Autor Odesláno 24. březen 2012 a ESP jako takové má nějaké relé??? Citovat
nokiov Odesláno 24. březen 2012 Autor Odesláno 24. březen 2012 tady je vin : vf33hrhsb82708701 Citovat
HonzaZ Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Jednotka ESP je umístěna v motorovém prostoru a je v ní integrovaná elektronika, veškeré výkonné prvky hydrauliky. Je napájena ze skříňky BM34 (pojistková skříňka v motorovém prostoru), komunikuje po datové sběrnici s BSI, ŘJ motoru, elektrickým čerpadlem posilovače řízení. Jinak co týká té hlášky z diagnostiky, tězko radit, protože ta informace je zmatená a nejasná. Musí ti to napíchnout někdo s dia, kdo s ní umí a dokáže informaci řádně vyhodnotit. Obávám se, že diskuzí tady se to těžko vyřeší. Prostě se ti na to musí podívat někdo, kdo se v tom vyzná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.