Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
a na jake to bylo diagnostice? toto je presne duvod proc lidi rikaji ze Peugeot je poruchovej vymeni se pul auta kvuli garaznikovi kterej neumi diagnostikovat a zna jen vymenu bahy vzduchu a turba u VW jina zavada neni :bojim

pardon za offtopic ale tohle je jak reklama na VW... koupis chrochtaka s pul mega km, vymenis turbo a vahu vzduchu a mas novy auto :D... Asi koupim VW :D

Jinak k tematu... asi by to chtelo presne vypsat chyby, ktere hlasi originalni peugeot diagnostika...

Treba by pak nekdo vedel vic..

:D tak jsem to nemyslel to jsou veci ktere se tam meni casto jak olej.

Odesláno

diagnostika hlásila chybu přechodnou: V JEDNOTCE NEBO SMĚREM K NÍ CHYBA NAPÁJENÍ ČI NEJAKÉ RELÉ NEBO TAK NĚJAK TO TAM PISALO a dalších milion chyb jako snímač tlaku paliva,snímač tlaku turbodmychadla, snímač pedálu plynu poloha 1 a 2 ,tlak vzduchu, chyba napájení nebo ukostření...no prostě snad vše co je možné... ale ta konečná chyba končí u ESP/ASR viz první řádek... Vše se to odvíji od doby co jsem měnil baterku..(nějak nevědomě jsem spletl který pól má být nasazen prvý a pak který druhý ale tím snad bych nic nepojebal)dále den před tím dlouhé startovaní přez kabely. a prostě od té doby 200km a už to začalo toto vše vyvádět....

[upravil dne 21/3/12 18:48 od nokiov]

Odesláno

toto mu naskakalo na dia za jízdy. jo a ještě jsem zapomněl další chyba byla NAPÁJENÍ VE ZKRATU NA + NEBO KOSTRU..

divné je že je to uloženo v přechodných závadách...jestli to chápu dobře tak to znamená že to co to způsobuje blbne jen na chvilku ale každou chvilku. ale autu to je jedno protože je spadnuté v nouzáku a nedá se s ním jet..maximálne po vypnutí klíčku a uspání počítače na 15 min max dalších 10 km

[upravil dne 21/3/12 18:53 od nokiov]

[upravil dne 21/3/12 18:54 od nokiov]

[upravil dne 21/3/12 19:00 od nokiov]

Odesláno

Možná blbost, ale, někde se tu psalo, že, když odpojíš baterku, tak po jejím zapojení, dáš na 10 vteřin klíček do polohy 1, a, pak teprv startuješ, jinak to nenačte info z jednotky, ale, jak řikám, asi blbost. :D:roker

Odesláno

baterie je uplně nová od Varty 72 A a startovací je 680.......veškeré kostření je již také prohlídnuté, to totiž byla první věc co mě napadla....donedávna jsem měl 205 xs 1.4 a nikdy nic nezlobil a když jo tak to vše člověk bez menších problému a bez větších znalostí dal do kupy..já se nejvíc bojím že někde bude třeba nalomený nebo nahnilý drátek který toto vše způsobuje.

[upravil dne 22/3/12 18:54 od nokiov]

Odesláno

ale mám otázku : Kdyby byla jakákoli věc(zařízení,vadný vstřik,pc,jakékoliv čidlo,snímač otáček kol, snímač polohy volantu apod.) v hájí tak diagnostika by ji s přesností identifikovala???? mě totiž neleze do hlavy že když je závada na nějaké elektronické součástce nebo součástce tak že ta dia nic neupřesní.jenom to háže 50 nesmyslných chyb......(chyby na dílech kterým podle mechanika nic není)

[upravil dne 23/3/12 20:40 od nokiov]

Odesláno

Jednotka ESP je umístěna v motorovém prostoru a je v ní integrovaná elektronika, veškeré výkonné prvky hydrauliky. Je napájena ze skříňky BM34 (pojistková skříňka v motorovém prostoru), komunikuje po datové sběrnici s BSI, ŘJ motoru, elektrickým čerpadlem posilovače řízení. Jinak co týká té hlášky z diagnostiky, tězko radit, protože ta informace je zmatená a nejasná. Musí ti to napíchnout někdo s dia, kdo s ní umí a dokáže informaci řádně vyhodnotit. Obávám se, že diskuzí tady se to těžko vyřeší. Prostě se ti na to musí podívat někdo, kdo se v tom vyzná.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...