John_Ice Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 No nevím kde jsou admini a co dělají,protože tu byl nějakej dotaz ohledně výsledku dia a rozjelo se tu zase téma,kde tu na forku je v každém vlákně kus...kdyby chtěl vědět kolik vám žere auto tak se asi zeptá jinak... Citovat
Marcel00 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 chceli sme mu len naznacit a poukazat ze jeho spotreba zodpoveda priemeru spotreby nas ostatnych, cize neni to yas tak kriticke. ale je fakt ze netreba pokracovat v tom ze komu kolko zere. Citovat
Pechy Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Já mám teď trvale na PP zasknuto 6,1 a to přes týden jezdím po Praze (vysočanská, průmyslová, jižní spojka, průhonice, uhříněves) a přes víkend jen okresky a popojížděčky. Spotřebu neřeším, když pískne rezerva, tak natankuji plnou a frčí se dál Pod 6,1 se nedostanu, ale je mi to šumák :-) Jinak nejnižší údaj jsem měl na PP 4,7 po přejezdu Sinsheim - Berchtesgaden na tempomat při rychlosti 140 km/h. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.