Gepas Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 wow, ten interier je pěknej, nechám se inspirovat a taky zkusím nějaky takovy osvícení pár nových fotek Citovat
Gepas Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 prosím prosím o dvě rady... 1. dovezl jsem si od Jukeho nárazník na 306 (díky), je v červené barvě a má popraskanou strukturu na tom černém horním plastu, otázka je, čím to obrousit a čím tu černou nastříkat, aby byla barva shodná s lištama na dveřích a se spodkem nárazníku... barvu na nárazník si nechám namýchat, předtím základ na plasty, pak lak, a pak bezbarvý lak, jak jste mi radili výš. 2. mám možnost mít krátkej spojler na zadní dveře, je to z bourany auta, ktery su sunulu po levém boku a spojler je trochu odřenej a trošku prasklej, nic, co by tmel nezakryl, otázka je, jak to sundám z rozbitého auta? zatím sem to moc nezkoumal, ale myslím, že je to jen nalepené a nemám páru, jak to z auta sundat... díky všem, kteří dají nějakou radu Citovat
Jacobsoon Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 ahoj, možná budu až moc upřímnej ale ty světla v tom předním nárazníku bych zařadil do sekce Tuning Nevkus. . Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Myslím, že už to taky pochopil, když má sehnaný nový nárazník. Nebo mu to někdo vysvětlil :-) Citovat
Gepas Odesláno 7. červen 2012 Autor Odesláno 7. červen 2012 což o to, mě se to líbí, jenže je to ku*volap, takže to chci udělat nenápadněji, čili nový nárazník Citovat
Andreww Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Myslíš tu krátkou stříšku nad zadní sklo? Pokud je origo, tak je přišroubovaná skrz sklo. Odšroubovat, šrouby uřezat, zarovnat a nalepit lepidlem na autoskla Citovat
Daník Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 K tomu stříkání nárazníku nemáš šanci chytit stejnou černou jako lišty ty sů vybledlé a nový lak bude nový lak jinak trochu nechápu proč si nechat míchat barvu. Já koupil sprej za 99Kč a dokonce i ten samý odstín stříbrné co mám a černá je furt černá. Jinak přidávám foto- černý pruh stříkán 1. základ na plasty 2 obyč černý sprej. Stříbrný spodek 1-základ 2 Stříbrná metla 3 bezbarvý lak a pohoda. Tak snad se ti zadaří. Citovat
Gepas Odesláno 9. červen 2012 Autor Odesláno 9. červen 2012 já mám taky koupenej stříbrnej sprej, ale nevím, jak to bude vypadat na tom velkym nárazníku, mám ním stříklé zrcátka a vypadá to dobře... dneska se do toho zkusim pustit, aspoň trochu obrousit, večer dám fotky jinak, díky všem Citovat
neutral Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 chlape i sprejem to nastříkáš vzhledně pokud máš šikovný ručičky...vlastní zkušenost... Citovat
Gepas Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 Dneska sem stihl sotva vytáhnout mlhovky s těma plastama a docela mě zarazilo, že sem nepřišel na to, jak vytáhnou tu mlhovku z toho plastového čtverce... zatím to vypadá tak, že to sklo oblepím a nechám ho tam... A taky sem se stavoval v drogérce pro barvu, lak a základ... Citovat
Gepas Odesláno 19. červen 2012 Autor Odesláno 19. červen 2012 tak jsem dneska obrousil rámečky světel, oba dva, a jeden sem stihl i vzít základem... dal jsem dvě vrstvy, po jaké době mužu dat barvu, mužu třeba za 4h nebo až za den? a taky sem trošku brousil nárazník Citovat
Gepas Odesláno 6. srpen 2012 Autor Odesláno 6. srpen 2012 Potřebuju radu od domácích mechaniků, opravářů a lakýrníků Dostal jsem zadarmo spojler na \"moje\" auto, jenže je trochu prasklej, trochu víc. Myslíte, že to vydrží, když to zatmelím nebo to je neopravitelné? Citovat
Tom_206 Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Nechce se mi to zvětšovat ale pokud je to laminát, opravit laminátem, pokud je to plast, tak zavařit... a až potom tmel...když dáš jenom tmel tak je to prasárna a popraská to Citovat
Gepas Odesláno 7. srpen 2012 Autor Odesláno 7. srpen 2012 Díky, asi mě opravdu čeká zřejmě náročná oprava lamina... už teď se těším... Citovat
Gepas Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 já už nevím, co dělám špatně... obr. 1 a 2, přebrousil jsem to jemnym šmirglem (200), dokud to nebylo hladké, pak ještě velmi jemnym (400) do uplné dokonalosti, pak jsem to odmastil, vzal základem na plasty, nechal uschnout a druhý den jsem to vzal barvou a hned to takhle popraskalo a zvráskovatělo... už podruhé a tohle je taky, stejný postup, jako je popsaný výše, nejprve jsem to vzal lehce, udělalo to takovy fleky, tak jsem to nechal uschnout, vzal to podruhé a udělalo to znovu to udělalo takovy kolečka Citovat
Feelly Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 A nedávaš moc silné vrstvy třeba? Toje nějaké divné ještě jestli to neni třeba značkou te zakladovky jestli to není nějakej **** a nebo to zkusit bez te zakladovky na plasty.. Citovat
Gepas Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 na té třetí fotce je velká vrstva, ale udělal jsem malou a byly tam ty flíčky, tak jsem to za chvíli fouknul ještě jednou, nezmizlo to, tak za hodinu znova a už tam toho bylo moc stejně to bylo naprd... takže znova všechno dolů a dotřetice... teď zkusim ten základ jinej... ale je zajimavy, že na těch rámečkách u mlhovek to nic nedělalo, krásně se to všechno chytlo... Citovat
g.o.jirka Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 na té třetí fotce, je to špatně odmaštěné. Chce to víc obrousit a pořádně odmastit. Až to budeš stříkat tím základem na plasty, tak se to chce podívat jestli to neudělalo zase ty kola, taky už mě to vyškolilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.