lukaro Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Čaute, potřebuji poradit. Ať nekoupím špatně... Chtěl bych palubku a horní díly dveří, viz obrázek, do kůže. Jenže to se asi nedoplatím a je s tím ještě větší práce než s folií. Takže, protože mám auto tmavě modré, chtěl jsem kombinovat s bílou barvou a nebo béžovou. A nebo karbon, místo té bílé, bylo by to vzhledem k čištění a údržby asi praktičtější. Na bílé je všechno vidět... A protože jsem amatééér, potřebuji poradit kde se dají koupit levně nějaké folie, ale kvalitní. A popřípadě, má někdo bohatější zkušenosti s potahováním interiéru? Potřebuji palubku a ty tapecy. Sám si na to netroufám, aspoň ne na tu palubku... Nikdy jsem to nedělal a moc rozebírat interiér nechci, pak bych to asi nesložil neee, takový šulin asi nejsem, ale i tak do toho moc šťourat sám nechci. Moc děkuji za rady a tipy a kdyby se našel někdo, kdo by mi s tím pomohl, byl bych moc rád. EDIT: uvažuji o červeném karbonu, vypadá to skvěle, takže kombinace černé + červené v interiéru. [upravil dne 20/3/12 18:38 od Lukáš_307] Citovat
ZoSo Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 já dělal jen lišty- lesklým karbonem (takže to ani moc jak karbon nevypadá)a šlo to bezvadně...nejkvalitnější jsou jednoznačně pravý 3M, ale pekelně drahý...ale je to na hladdký povrchy, bál bych se toho jakej bude celkovej výsledek když bys tim potáhl zrnitý plasty...a co se karbonu týče tak když ho něčim opatláš tak to z těch drážek jen hooodně těžko dostaneš...za mě to moc dobrej nápad neni... Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Já si myslím, že to na tom povrchu dlouhodobě držet nebude. Uvědom si jaké teploty jsou tym v létě a povrch by musel být dokonale hladký. Potáhni to třeba pěknou látkou, kůží, koženkou... nebo to přelakuj ale polepování fólií je slepá cesta. Citovat
lukaro Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 Koženku bych i bral, ale napasuji tam ty díly potom? Protože to nějak \"nabyde\"... A jde ten horní plast dveří demontovat? Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 No jde všechno, otázkou je jestli to má smysl. Já když jsem dělal potah dveří u 406 tak jsem oddělal jenom madla a do těch ostatních spojů jsme to zatlačil, ale to jde s látkou a asi s kůží, ale s kožekou asi moc ne. Ty části bávají k sobě svařené, takže stačí nahřát ty roztavené štefty, potáhnout to a zase je zatavit zpět. Toho, že materiál nabyde bych se nebál. Citovat
lukaro Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 Díky... Vidím to na tu koženku. Jen jestli zvládnu sám sundat palubku??? Asi nee, že? Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Nevím, já jí z 407 vyndal v zimě před barákem Citovat
lukaro Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 Tak ty budeš frajer já mám první auto, ještě jsem na něm nic nerozebral, takže o víkendu to zkusím.. Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 U některých jedinců je to spíš chybějící pud sebezáchovy Takhle nějak to bude vypadat i u tebe: Citovat
lukaro Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 aha....jo a co tím odkazem myslíš ? Jako takové stádium rozebrání? Citovat
koblih69 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 No tak přibližně takto to bude vypadat pokud se rozhodneš vyndat palubku.... na rovinu, na palubku bych se vykašlal Citovat
lukaro Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Tak jak docílit změny barvy tapeců ? Ty šedé prý jen tak neseženu, ještě když mám 3dvř.... Prostě palubku mám šedou a tapecy modré Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.