Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, potřebuji poradit. Ať nekoupím špatně...

Chtěl bych palubku a horní díly dveří, viz obrázek, do kůže. Jenže to se asi nedoplatím a je s tím ještě větší práce než s folií. Takže, protože mám auto tmavě modré, chtěl jsem kombinovat s bílou barvou a nebo béžovou. A nebo karbon, místo té bílé, bylo by to vzhledem k čištění a údržby asi praktičtější. Na bílé je všechno vidět...

A protože jsem amatééér, potřebuji poradit kde se dají koupit levně nějaké folie, ale kvalitní. A popřípadě, má někdo bohatější zkušenosti s potahováním interiéru? Potřebuji palubku a ty tapecy. Sám si na to netroufám, aspoň ne na tu palubku... Nikdy jsem to nedělal a moc rozebírat interiér nechci, pak bych to asi nesložil neee, takový šulin asi nejsem, ale i tak do toho moc šťourat sám nechci.

Moc děkuji za rady a tipy a kdyby se našel někdo, kdo by mi s tím pomohl, byl bych moc rád.

1038220911123800511010p.jpg

EDIT: uvažuji o červeném karbonu, vypadá to skvěle, takže kombinace černé + červené v interiéru.

[upravil dne 20/3/12 18:38 od Lukáš_307]

Odesláno

já dělal jen lišty- lesklým karbonem (takže to ani moc jak karbon nevypadá)a šlo to bezvadně...nejkvalitnější jsou jednoznačně pravý 3M, ale pekelně drahý...ale je to na hladdký povrchy, bál bych se toho jakej bude celkovej výsledek když bys tim potáhl zrnitý plasty...a co se karbonu týče tak když ho něčim opatláš tak to z těch drážek jen hooodně těžko dostaneš...za mě to moc dobrej nápad neni...

Odesláno

Já si myslím, že to na tom povrchu dlouhodobě držet nebude. Uvědom si jaké teploty jsou tym v létě a povrch by musel být dokonale hladký. Potáhni to třeba pěknou látkou, kůží, koženkou... nebo to přelakuj ale polepování fólií je slepá cesta.

Odesláno

No jde všechno, otázkou je jestli to má smysl. Já když jsem dělal potah dveří u 406 tak jsem oddělal jenom madla a do těch ostatních spojů jsme to zatlačil, ale to jde s látkou a asi s kůží, ale s kožekou asi moc ne. Ty části bávají k sobě svařené, takže stačí nahřát ty roztavené štefty, potáhnout to a zase je zatavit zpět. Toho, že materiál nabyde bych se nebál.

Odesláno

Tak jak docílit změny barvy tapeců ? Ty šedé prý jen tak neseženu, ještě když mám 3dvř.... :( Prostě palubku mám šedou a tapecy modré :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...