Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže přátelé pořešil jsem s manželkou a zároven jsem i obtěžoval Pe.tra s otázkama ohledně org. minisrazu.

Dospěl jsem k závěru, že by bylo lepší přesunout sraz z parkoviště u letního kina k parkovišti u SLEZSKÉ UNIVERZITY v Karviné... Obsazenost ověřím o víkendu, ale věřím že bude práznější než letnák.... Navíc je poblíž celkem pěkná restaurace svenkovním posezením kterou bych popř. zkusil nějak zabukovat:-D.

TAKŽE zhrnutí (předem)

Chtěl bych vás tedy pozvat na 1. Karvinsko-okolní sraz, který se bude konat 10.6.2012 , 16:00, v krásném šachtami obklíčeném městě zvaném Karviná (taktéž Bakalovo), na slušně velkém parkovišti Slezské univerzity Karviná.

Případné účastníky bych chtěl poprosit aby se zde nahlásili a zda by měli zájem o posezení v některé ze zdejších restaurací.

Předem děkuji za schovívavost dělám to poprvé

JJEENNDDAA

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Po dlouhé pauze se vrátím zpět k tématu...

Nahodil bych 3 data které by snad mohli vyhovovat..

1.9 dále 8.9 a 22.9

Zkuste se prosím vyjádřit než rozhodnu do konce příštího týdne

Odesláno

na podruhe se rad zucastnim.....datum by sedelo mozna 8.9...ale nechame to aj na ostatnich jak se rozhodnou....kazdopadne je dobre stanovit pevny termin co nejdriv.....ale za me asi 8 :papa

[upravil dne 26/7/12 18:06 od paťas!!!]

Odesláno

já bych určitě také rád dojel...no zrovna devátý měsíc vychází na opravné zkouškové.. zatím teda 4.9. jedna zkouška.. takže je určitě jasné že 1.9. čas mít nebudu...toho 8. vypadá nadějně a 22. už bych snad měl mít čas

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...