Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak Vaška chápu. Ono se to se 17\"kama bez posilovače moc zvládat nedá. Myslim že už jenom to že se zůčastnil pro něj byla výhra :D A ta 205ka je fakt krásná

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

...jooo, já si ho klidně projedu - ale nejspíš na koloběžce :)

Nebudu mít svoje autí (stejně by to byla apokalypsa :P:D:cool:

To pojedeš z Větráku do Prahy na koloběžce???? Pak chápu Tvé pozdní příchody ;););)

Hele, prozraď nám, to budeš vyjíždět už v neděli, abys ten čtvrteční sraz stihla, nebo Ti bude stačit nějaká kratší doba (abys pak nezadřela kolečka, víš)???;););):papa

Odesláno

Dj - to víš, že se necháš přemluvit.......

Jinak ještě takovej blbej dotaz - jak do té své odpovědi vkládáte někoho předchozí odpověď - quote ??? To je pro mě zatím velká záhada :):)

Odesláno

Jinak ještě takovej blbej dotaz - jak do té své odpovědi vkládáte někoho předchozí odpověď - quote ??? To je pro mě zatím velká záhada :):)

To je jednoduchy...jak máš to okno jak je tam napsaná někoho odpověd tak je tak vpravo nahoře edit, quote,report(takový zelený obdelníčky :D:D)

a klidnes na qoute a otevře se ti normalně napsat odpověd akorat že tam máš navíc ten původní text od osoby kterou cituješ.

:):)

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Dj - to víš, že se necháš přemluvit.......

To se musí umět:D:D

Mně trvalo například 3 měsíce, než jsem se to naučil :D

Ale ne, teď vážně: ten příspěvek, kterj chceš citovat, tak u něj klikneš na zelený tlačítko \"QUOTE\" a pak píšeš pod to a je to...to? celá záhada:papa

Odesláno
Napsán autorem Neon

John: to mi neřikej, že jsem to pral 2 minuty:D

Asi jo je to možny, ja pišu docela pomalu :D:D

Odesláno
Napsán autorem Neon

No já teda nevim jak ty ale já 2 minuty neperu. To nemůže bejt čistý :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Napsán autorem Neon

No já teda nevim jak ty ale já 2 minuty neperu. To nemůže bejt čistý :D :D :D

No nevím jak vy, ale za mě pere pračka :D:D

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

No nevím jak vy, ale za mě pere pračka :D:D

No jasně přeci si nebudu ničit pazoury. Ty sou na volant :D :D :D

Odesláno

Nojo, no, tak si ze mě dělejte prdelky, že sem pradlena...:D:D

Vždy? klávesy S a R sou jenom kousek od sebe (ob jednu):D:cool:

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Netopýrka

To pojedeš z Větráku do Prahy na koloběžce???? Pak chápu Tvé pozdní příchody ;););)

Hele, prozraď nám, to budeš vyjíždět už v neděli, abys ten čtvrteční sraz stihla, nebo Ti bude stačit nějaká kratší doba (abys pak nezadřela kolečka, víš)???;););):papa

Já pojedu na koloběžce, vyrazím v cca pět hodin z Větrníku, a protože jsem duší sportovec (poslední dva roky opravdu pouze duší), tak zatnu zuby a dojedu s co nejmenším zpožděním...:D :D :D Jako doprovodné vozidlo bude některý z firemních Pažoutků, takže uvidíme, jak daleko dojedu, než to kolega psychicky nevydrží (nebo to vydrží a počká, až se sama schvátím) a naloží mě a doveze :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Netopýrka

Já pojedu na koloběžce, vyrazím v cca pět hodin z Větrníku, a protože jsem duší sportovec (poslední dva roky opravdu pouze duší), tak zatnu zuby a dojedu s co nejmenším zpožděním...:D :D :D Jako doprovodné vozidlo bude některý z firemních Pažoutků, takže uvidíme, jak daleko dojedu, než to kolega psychicky nevydrží (nebo to vydrží a počká, až se sama schvátím) a naloží mě a doveze :D :D :D

Psal jsem O větráku (jako o Tebou zmiňovaném Větrném Honzíkově), z Tebou nově zmíněného Větrníku bych na Džbán za hodinu došel i pěšky ladnou Medvědí chůzí a i prďovnou bych při tom kroutit stihnul :P:P:P:P:papa

Odesláno

Medo, s tim nejhorsim casem se 106kou, nebyl jsem tam nahodou ja? jak mi tam stavkovala prevodovka a pulku slalomu mi tam nesla dvojka :D jestli jo, tak nepocitejte, ze bych uz nekdy jel slalom, bez ohledu na to co mam.... ledaze by mi nekdo pujcil auto.... DD, nechces :D:D

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Netopýrka

Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Netopýrka

Psal jsem O větráku (jako o Tebou zmiňovaném Větrném Honzíkově), z Tebou nově zmíněného Větrníku bych na Džbán za hodinu došel i pěšky ladnou Medvědí chůzí a i prďovnou bych při tom kroutit stihnul :P:P:P:P:papa

Medvědě jeden nechytej mě za slovo :D

Jasně že pojedu z Větrnýho Honzíkova, moje autí sice tedy na srazu neuvidí, ale před chvílí jsem se vrátila z garáže, šéf mi dal hodinovou pauzu na umití Miláčka, tak je naleštěnej (v rámci možností) a až přijede kolega s fo?ákem, jdu udělat fotečky :)

Odesláno
...ale před chvílí jsem se vrátila z garáže, šéf mi dal hodinovou pauzu na umití Miláčka, tak je naleštěnej (v rámci možností) a až přijede kolega s fo?ákem, jdu udělat fotečky :)

Ty jo hned běžím za šéfem jestli mi taky dá alepoň hoďku volno, abych si mohl umýt auto, ale nejspíš si jenom významně za?uká na čelo a pošle mě zase makat.

To jsem zvědavý co to zase bude za fotky. Jestli to bude fotit ten kolega co minule tak už se těším :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem Driver

...ale před chvílí jsem se vrátila z garáže, šéf mi dal hodinovou pauzu na umití Miláčka, tak je naleštěnej (v rámci možností) a až přijede kolega s fo?ákem, jdu udělat fotečky :)

Ty jo hned běžím za šéfem jestli mi taky dá alepoň hoďku volno, abych si mohl umýt auto, ale nejspíš si jenom významně za?uká na čelo a pošle mě zase makat.

To jsem zvědavý co to zase bude za fotky. Jestli to bude fotit ten kolega co minule tak už se těším :D :D :D

Jo jo Driver to trefil, posledně kolega fotil vše možný, kromě auta :D:D:D

Odesláno

...aspoň vidíte, že i šéf může být někdy hodnej, a jelikož jsem teď nějaká smutná, tak mi chtěl udělat radost, dokonce i lux jsem si mohla půjčit :D :D :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...