MilanF1 Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Já na pekelném stroji (motorka) nechci svést, toho se hoooodně bojím. Já jedině dvě stopy (možná sajdu bych snesl ). Jde mi o ten pocit svést se, ne trhat rekordy. Viděl jsem nabídku koupit dva poukazy a povozit se v 599 Fiorano, kde je V12, to už by byl mazec. Nicméně já bych se spokojil klidně s Modialem, 308 ... to už jsou i reálně koně z itálie do garáže, ale taky už to jsou spíše veteráni. Citovat
MilanF1 Odesláno 28. duben 2012 Autor Odesláno 28. duben 2012 Absolvoval někdo letos podobnou akci? Tedka na seznamu je za 999 Kč Ferrari F430 a svezení v Milovicích, takže to mám za rohem Citovat
radim.1008 Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Před 14dněma jsem tam byl s kámošem, jel ve Ferrari a jeho tchán Porsche Carera 4S. Já byl jako dokumentarista. Hrozně se jim to líbilo. Mě teda taky. 300 za benzín + ten poukaz. Podepíšeš smlouvu o zapujčení, kde je nějaká spoluúčast zdůvodu, kdyby jsi to rozbil. Pár dní před tím, když jsme tam byli, někdo hodil do pole GT3. Jinak jde spíš o zážitek. V obci strikně 50 a za Milovicemi tě to nechají sešlápnout k dvoustovce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.