Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jízda ve sportovním autě za 1000 Kč - zkušenosti?

Recommended Posts

Odesláno

Já na pekelném stroji (motorka) nechci svést, toho se hoooodně bojím. Já jedině dvě stopy (možná sajdu bych snesl :D). Jde mi o ten pocit svést se, ne trhat rekordy.

Viděl jsem nabídku koupit dva poukazy a povozit se v 599 Fiorano, kde je V12, to už by byl mazec. Nicméně já bych se spokojil klidně s Modialem, 308 ... to už jsou i reálně koně z itálie do garáže, ale taky už to jsou spíše veteráni.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Absolvoval někdo letos podobnou akci?

Tedka na seznamu je za 999 Kč Ferrari F430 a svezení v Milovicích, takže to mám za rohem :)

Odesláno

Před 14dněma jsem tam byl s kámošem, jel ve Ferrari a jeho tchán Porsche Carera 4S. Já byl jako dokumentarista. Hrozně se jim to líbilo. Mě teda taky. 300 za benzín + ten poukaz. Podepíšeš smlouvu o zapujčení, kde je nějaká spoluúčast zdůvodu, kdyby jsi to rozbil. Pár dní před tím, když jsme tam byli, někdo hodil do pole GT3. :D Jinak jde spíš o zážitek. V obci strikně 50 a za Milovicemi tě to nechají sešlápnout k dvoustovce. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...