MilanMMM Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Dobrý den pánové rád bych Vás poprosil o radu Jedná se o problém s vozem PEUGEOT 406 s motorem 2.0HDI 80kW rok 1999. Problémem je špatný start a to jak za tepla tak za studena a to tak že už na starty nestačí ani kapacita baterie stále se to zhoršuje. Zároveň je problém že motor pod plynem zhasne ( v libovolných otáčkách a na jakýkoliv rychlostní stupeň prostě pod plným sešlápnutím plynu motor zhasne a opětovně nejde nastartovat.Na diagnostice nic nenašly.vstřikovače byly na stolici tři z nich byly v mínusu a jeden v plusu ten jeden je vyměněný ale problém nadále přetrvává.chtěl bych Vás tímto poprosit o pomoc zda nemáte někdo podobnou zkušenost.zkušeností je tu mnoho ale žádná přímo nesedí.tímto jsem chtěl říct že jsem fórum prošel ale nic co by mě sedělo nenašel.taky bych chtěl upozornit že vozidlo není mé je mého tchána já jsem na VW forum a vím že si tam hodně pomáháme tak sem to chtěl zkusit i zde Předem děkuji za jakoukoliv pomoc a omlouvám se za otravování . Děkuji Citovat
Vítek1 Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 no rek bych ze ten co mel tu diagnostiku tak blbe sledoval pri jizde a tom seslapnuti tam musi byt videt co mu chybi. Mozna DRV nebo cerpadlo nebo podavaci cerpadlo Citovat
marko306 Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Mohlo by to byť aj podtlakom v nádrži. Je tam sitko, tak pozry to či nie je upchaté. Palivový filter bol menený? Toto by som pozrel ako prvé, je to najlacnejšie. Citovat
MilanMMM Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Palivový filtr byl měněný ale už kdysi tento týden se vymění . Jinak tu diagnostiku dělali jen na stojícím vozidle ani se nejel s tím projet. to sítko omrknu Citovat
Radek 406 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Ahoj Milane mám přesně ten stejný problém. Momentálně vyndávám tlakovací čerpadlo na odzkoušení. Zhruba za týden bych měl mít výsledek. Citovat
Qcko Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Podobny jav moze sposobovat aj vysypany katalyzator. Diag. tuto chybu nenajde, to auto nema lambdu za katom a vyfuk moze pri ciatocnom zapchati \"tlakovat\", to sposobi pri zosliapnuti plynu zadusenie motora. nehovorim ze je to tvoj pripad, ale tato moznost tu je, na emisiach by to odhalit mali Citovat
dobrmik Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 mám něco podobného,dělá mi to jen občas při náhlém plném plynu-např předjíždění zhasne,odpojí naftové čerpadlo od proudu v nádrži,pak vypnout znovu start a dýl trvá než chytne,po pár nastartování diag zhasne na diag chyba tlaku nafty...ale proč to odpojuje čerpadlo v nádrži? zkusit čidlo na railu? nebo relé vedle řj? Citovat
tom300 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Zdravím všechny. Pánové mám ten samý problém co Vy,ale bohužel nikdo jste tu nenapsal konkrétní důvod tohoto problému,pokud by jste mi někdo poradil jakým způsobem toto odstranit,budu vděčný. Citovat
tom300 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Takže rail čerpadlo bylo v háji,dal jsem starší za cca 2tis kč,dá se vyměnit i bez demontáže rozvodů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.