Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Posuvné dveře 807 - přestala fungovat venkovní klika

Recommended Posts

Odesláno

Z mých zkušeností:

Dělalo mi to něco podobného když auto nestálo rovně, když třeba stálo pravými koly na chodníku tak levé dveře se dovřely a zase malinko vrátily jako nedovřené.

Dále někdy stačilo pootevřít při zavírání přední dveře a pak zajely normálně.

Stane se to když to vyhodnotí že tam cosiu vadí nebo když je auto jakoby zkroucené.

Hergot ty šoupačky v elektrice mi tak chybí.

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím všetkých, mám taký problém s kľučkou posuvných dverí - teda s kľučkou ani nie ale stým krytom čo je pred kľučkou (taký podobný ako ja na predných dverách na tom zámok na kľúč ale je to na posuvkách). Ten plastový kryt je nejaký uvoľnený, už tam skoro vôbec nedrží a dosť sa hýbe, obávam sa že to stratím. Nevie mi niekto poradiť ako to tam drží ? Vyzerá to tak že to niekto nejako nasilu vytrhol pri manipuláciou s dverami (ľudia niekedy nevedia zavrieť dvere keď sú celkom otvorené a zaistia sa západkou proti zavretiu). Dá sa to nejako opraviť - neriešil to niekto ? Ďakujem za každú radu.

• O 8 let později...
Odesláno

Ahoj, jde nějak dočasně vypnout elektricke ovládání dveří a otevírat manuálně nebo alespoň vypnout pípání při pohybu dveří?.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Ahoj taky přidám svůj problém. Zadní elektrické dveře se blbě zavírají, skáčou jako koza, občas se prostě vrátí, že se nechtějí zavřít. Když zezadu chytnu dveře a odtahnu je od auta tak se zavřou v pohodě. Mám pocit, že to bude pružinou v zadní šoupačce a už netlačí dveře od auta. Měl někdo podobný problém? 

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Měl jsem stejný problém. Stačí promazat pojezdy a lanka. U mě to pomohlo.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
  • Radek Hurvajz changed the title to Posuvné dveře 807 - přestala fungovat venkovní klika

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...