MotoMoto Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Z mých zkušeností: Dělalo mi to něco podobného když auto nestálo rovně, když třeba stálo pravými koly na chodníku tak levé dveře se dovřely a zase malinko vrátily jako nedovřené. Dále někdy stačilo pootevřít při zavírání přední dveře a pak zajely normálně. Stane se to když to vyhodnotí že tam cosiu vadí nebo když je auto jakoby zkroucené. Hergot ty šoupačky v elektrice mi tak chybí. Citovat
Antonius Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 Zdravím všetkých, mám taký problém s kľučkou posuvných dverí - teda s kľučkou ani nie ale stým krytom čo je pred kľučkou (taký podobný ako ja na predných dverách na tom zámok na kľúč ale je to na posuvkách). Ten plastový kryt je nejaký uvoľnený, už tam skoro vôbec nedrží a dosť sa hýbe, obávam sa že to stratím. Nevie mi niekto poradiť ako to tam drží ? Vyzerá to tak že to niekto nejako nasilu vytrhol pri manipuláciou s dverami (ľudia niekedy nevedia zavrieť dvere keď sú celkom otvorené a zaistia sa západkou proti zavretiu). Dá sa to nejako opraviť - neriešil to niekto ? Ďakujem za každú radu. Citovat
Lubo§ Odesláno 21. leden 2016 Odesláno 21. leden 2016 Ak myslis tu krytku vedla klucky oznacenu ako 18 tak z boku dveri je taka krytka ktoru das dole oznacena ako 79 a je tam asi 25torx Citovat
mmartinkovic Odesláno 21. leden 2016 Odesláno 21. leden 2016 Podlep to tmelom,kym by si sa do toho pustil,aby si to nestratil. Citovat
Antonius Odesláno 21. leden 2016 Odesláno 21. leden 2016 Dakujem krasne, zajtra sa do toho pustim. Citovat
Spatty Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 Ahoj, jde nějak dočasně vypnout elektricke ovládání dveří a otevírat manuálně nebo alespoň vypnout pípání při pohybu dveří?. Citovat
Spatty Odesláno 30. červen 2025 Odesláno 30. červen 2025 Ahoj taky přidám svůj problém. Zadní elektrické dveře se blbě zavírají, skáčou jako koza, občas se prostě vrátí, že se nechtějí zavřít. Když zezadu chytnu dveře a odtahnu je od auta tak se zavřou v pohodě. Mám pocit, že to bude pružinou v zadní šoupačce a už netlačí dveře od auta. Měl někdo podobný problém? Citovat
agregatos Odesláno 6. září 2025 Odesláno 6. září 2025 (upraveno) Měl jsem stejný problém. Stačí promazat pojezdy a lanka. U mě to pomohlo. Upraveno 6. září 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.