Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau mam takovi dotaz je normalni že i teplej motor nechiti hned ae až tak na 3 otočení?? Nemělo by to chytat jakou staryho diesla za tepla na otočení. Děkuji

Odesláno

jaké vstřikování? Mám Bosh a chytá na 2-3 otočení vždycky , i v -20. 1,5D je trochu jinde, když je OK, chytá na drc, ale to je čistokrevná mechanika :papa

Odesláno

Nic si z toho nedělej...Jak píšou kluci,Déčka chytala na drc,studená i teplá,mé TD studené chytne taky dobře ( ale ne jako D ) a teplé,po cestě z Chomutova do Ostravy ( 520 km ) točí taky o mnoho více....a HDI si prostě otočí ještě o otočku víc ;)

Odesláno

Castecne,samozrejme ze zhavi,ale kontrolka zhaveni jen problikne.Nekdy tak rychle ze to ani nepostrehnes.Cim vetsi zima, tim dele zhavi.Pokud ti to chyta i v mrazech na tri otoceni, tak bych to neresil.

[upravil dne 18/3/12 19:34 od petan307SW]

Odesláno

pak nejdřív diag u někoho, kdo ví, jak s tím a pak soudit. Taky jsem si říkal, že budu měnit vstřiky, po diagnostice a udržovacích opravách za pár korun jezdím vesele dál :)

Odesláno
pak nejdřív diag u někoho, kdo ví, jak s tím a pak soudit. Taky jsem si říkal, že budu měnit vstřiky, po diagnostice a udržovacích opravách za pár korun jezdím vesele dál :)

A co jsi měnel že bych to zkusil a když ne tak mam doma už 4 novy srtřiky tak holt tam pujdou.

Odesláno

hlavně filtry ( naftovej obvzlášť ), na těch to stojí a padá, jak tu psal petan307SW nějakej čistič. Já měl ještě úplně zabetonovanej FAP, takže to žralo, nejelo, starty na prd ašla nafta do oleje ( vykucháno a je pokoj ). Jinak P2000 ti ukáže i live data, podle korekcí vstřiků se nechá usoudit jejich stav. Může to být spousta věcí.

Mám najeto podle tachometru 260tis. celkový stav auta odpovídá lehce přes 300 tis. Vstřiky,čerpadlo, turbo jsou origo a ještě tam nějaký ten pátk vydrží. Hlavní je měnit tomu filtry a pak to šlape.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...