Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pls nevi nekdo ze servisu, jestli je volant stejny jako z 307?

a pripadne kolik vlastne stoji origo kozeny volant na 308 (jen cast bez airbagu)

[upravil dne 17/5/12 11:27 od Mojo2]

Odesláno

volant z 307 nepasuje koli airbagu. Kozeny volant stoji od 200e ten co mam ja stoji 460euro. Jednoduksie a najlacnejsie bude zohnat si druhy napr. z havarie, dat si ho potiahnut kozou ako chces a potom vymenit za povodny.

Odesláno

jen bych si chtel overit, airbag z 308 pasuje na vsetky volanty z 3008/5008... a do 308 se daval pouze jeden typ plast nebo kuze

a btw, kozenej volant ma jakej obvod vence? je tlustci nez plast?

[upravil dne 19/5/12 21:23 od Mojo2]

Odesláno

Dneska jsem vyzkoušel RCZ 200k ... super zážite, ale ten volant mě uchvátil. Zkusím ho nějak sehnat. Je nějaký nový, malý a ostře řezaný. Nádhera.

Odesláno

Myslím, že je to díl ref. číslo: 00009646J9

RCZ_2010_123_ACC.jpg

Dokonce stojí jen 6195Kč, ale jestli pasuje na 308 nevím, tipnul bych si že hej.

[upravil dne 20/5/12 21:00 od matii]

Odesláno

Ten volant jako v původním příspěvku v 5008 je úplně stejný, jako mám v 308SW Sportium. Musím říct, že se drží parádně:super Můžeš si tak rozšířit okruh hledání;)

Odesláno

Řekl bych, že tenhle je zmenšený, je v ceníku za příplatek k RCZ, taky je v Alcantače a má větší výběr na prsty. Ten ze sportia jsem měl v ruce, ale tenhle je fakt jiný.

Odesláno
na allegru je teď RCZ na díly a v jasienici bylo před měsícem taky jedno co rozebírali....

Za 1700zl ... to si raději koupím nový, ale aspoň vím, že RCZ a 308 má stejný volant co se týká montáže.

Odesláno
Myslím, že je to díl ref. číslo: 00009646J9

RCZ_2010_123_ACC.jpg

Dokonce stojí jen 6195Kč, ale jestli pasuje na 308 nevím, tipnul bych si že hej.

[upravil dne 20/5/12 21:00 od matii]

pochybujem ze stoji tak malo, moj stoji 460euro takze bus je to ten isty ako mam ja + chromove doplnky alebo iny treba pozriet v serviceboxe podla ref. cisla

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...