Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

tak jsem taky dám svého miláčka. Už od 18ti jsem věrný Peugeotu jako první to byla 309ka tu jsem párkrat obouchal a pak začal přemýšlet co si pořídím jako náhradu a do oka mi padnul můj Žofré navíc byl v tu dobu za neodolatelnou cenu takže jsem neváhal a za 2 roky co ho mám jsme spolu nalítaly už přes 45 000 km a pořád šlape jako hodinky a nikdy mne nikde nenechal. Minulý rok na podzim mi ho někdo kompletně ojel klíčem takže se bude teď opravovat a v plánu mám několik dalších úprav tak budu házet fota :)

post-36935-14109622754857_thumb.jpg

[upravil dne 15/3/12 18:55 od NutT]

Odesláno
Výpadá fajn. Všiml jsem si, že už hledáš nové kola :super Tak ať slouží dál :)

Ano shanim ty co jsou na fotce uz nemám před zimou jsem prodal, tak snad sezenu neake hezci :)

Odesláno

Andreww Tak jedině ty moje bývalé alessia černé co jsem měl přes zimu :D jsou to 15 :D a nechci za ně moc :-)

Odesláno
Andreww Tak jedině ty moje bývalé alessia černé co jsem měl přes zimu :D jsou to 15 :D a nechci za ně moc :-)

jestli můžeš hod mi na mail foto dík

mail: nutt4@seznam.cz

Odesláno
bude aj viac foto toho krasavca?

mám hromady fotek ale vše na externím hardisku který nemám u sebe o víkendu sem hodím více foto a až seženu nový kola udělám další ;)

Odesláno

este jsem nasel tudle kdyz jsme davali sprinty na letisti jen tak z nudy :) mimochodem ani ta alfa 2.0 si neskrtla...

post-36935-14109622763348_thumb.jpg

[upravil dne 15/3/12 19:03 od NutT]

Odesláno
taky jsem měl 306ku s timhle motorem a jezdila jak drak a na sprintech mě taky jen tak někdo neudělal:D

jj jede to nadherne ale taky papa v lete stim mam jet do Italie tak jsem zvedav na kolik mi prijde cesta ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...