Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ukazovali to před čaem. Ona ta druhá sanita prý jela bez majáků, tak nevím. Sice ani tak nevidím nejmenší důvod, aby řidič MB kohokoli blokoval, ale taky se setkávám s tím, že nejrůznější vozidla s majákama VYPNUTÝMA si hrajou na nedotknutelný, vyjímečný, a že nemusej dodržovat předpisy. Cajtama počínaje a nejrůznějšíma pseudoslužbama s modrákem na střeše konče.

Další věc... v článku zmiňují Rakouský model. Proboha proč? My přeci máme model nastavenej.. a docela dobře. Jde jen o to, aby nedodržení pravidla průjezdního pruhu bylo sankcionováno třeba jako ohrožení. Zde ale pozor, se mi stalo na D1, že před Bnem hořel kamion. Stojíc v koloně slyšíme (ne jen já), houkačky hasičů za námi. Začnem tvořit průběžný pruh dle zákona... A kudy si myslíte, že to ti magoři s nákladďákem prosvištěli? Servisním (odstavným) pruhem!!! Málem mě sejmuli, kreténi... Tak zákon jim vytváří prostor a oni sami ho pak nedodržujou?? Ufff...

Odesláno

Dle toho co vím, tak si RLP (malý mercedes) při cestě na základnu všiml za sebou jedoucího RZP (krabice) a spojili se s tím že malá sanitka bude \"čistit\" cestu. To že se to hovado zachovalo tak jak se zachovalo považuju za vrchol demence.

Odesláno

Já bych zavedl registr, a takovýhle \"hovada\" bych svážel do nemocnice na urgentní příjem žebřiňákem po polních cestách taženého koněm. Vozka by samozřejmě nebyl záchranář, ale jenom drožkař.

Odesláno
Dle toho co vím, tak si RLP (malý mercedes) při cestě na základnu všiml za sebou jedoucího RZP (krabice) a spojili se s tím že malá sanitka bude \"čistit\" cestu. To že se to hovado zachovalo tak jak se zachovalo považuju za vrchol demence.

doktoři v osobácích uměj cestu prorážet, ale někdy to vážně přeháněj, u nás v Český lípě, jsem párkrát viděl že doktor vjel do křižovatky, po vzoru akčního filmu zablokoval průjezd, počkal až přejede sanitka a pak zase jel;)

Odesláno

je to demet - to bez pochyby.

ale mala ta prva sanitka zapnute majaky? nikto tam nevravi ze mala aj ta mala sanitka zapnute vystrazne znamenia, nikde na videu nevidim ako predbiehali toho v medaku.

uz aj kolegovi sa stalo - ked odbocoval z hlavnej dolava na vedlajsiu mal skoro stret so sanitkou - len blikala ale nehukala - v krizovatke obiehala vsetkych pred sebou a kolega ju na poslednu chvilku zbadal v spataku - a to mal stastie ze ju zbadal - taky stret so sanitkou do bocnych dveri - ziadna sranda.

takze myslim ze toto video netreba vidiet jednostranne - asi mal magor dovod takto vystrajat - a mali proste smolu ze natrafili na prchkeho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...