Kvasky Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Zdarvím, chtěl bych se zeptat jaký jsou mimoňské války? Budou příští sobotu. Byl jste tam někdo? Chtěl bych tam jed. Citovat
John Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Mimoňské války jsou klasicky tuning sraz, akorát s tím rozdílem, že se konají na letišti. Jinak já tam už nejakou dobu jezdím na podívaní a ještě nikdy mě nesklamaly. Jinak tady je tread ktery jsem už ohledně Mimoňských válkách psal. Citovat
Antares Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Mimoň je spíš o tom, co má v názvu. Samozřejmě že je tam také na co se koukat, ale asi hlavní myšlenkou je SPRINT. Ale líbí se mi tam, tak tam jedu Citovat
Fx Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Jedu uz v patek vecer, budu nekde v hloucku BMW E30 klubu:papa Citovat
Fusion Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 trochu mimo téma: Fx - o kolik máš sníženou tu palici? Citovat
Fx Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Přesah 0,02 mm, ale bylo to už o hubu, tak je i o něco silnější těsnění (to si ovšem nevzpomenu o kolik, přece jenom už je to skoro rok, co jsem to dělal) Citovat
Tazman Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Minule jsme tam byli a moc se nám tam líbylo Citovat
Kvasky Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Super, jestli to vyjde tak tam taky zajedu, ale záleží jak na tom bude auto. Dík moc za odpovědi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.