Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdar majitele tohoto kocaru, mam sw 12/2004 a ted mam 150 tkm. jelikoz jsme menil uz 2x spodni cepy, mel bych se poohlednout po kompletnim zaveseni - vymenou za novy model. vite nekdo od kdy se davala nova tehlice, nove tycky rizeni a horni a spodni cep? vi nekdo, jak bezpecne poznam novou/starou tehlici, tycku rizeni atp.? pokud se nepletu, tak ty cepy pasuji bez ohledu na rok vyroby, jen maji lepsi ochranu proti bordelu a vode. diky za pripadne info. proc se ptam... nove kupovat nebudu, tak se poohlidnu nekde po pouzitych kusech v dobrem stavu. auto nehodlam prodavat a uz to nechci menit po kouskach.

Odesláno

zdravim, ja som to menil komplet naraz. gulove capy dolne, capy horne, tycky stabilizatora a tycky riadenia, skratka komplet.

Akurat viem ze tie gulove capy boli uz tie nove co maju to tesnenie. Capy boli dolne SKF a zvysne veci boli asi MOOG.

Co je stare a nove neviem, viem akurat ze som kupoval v obchode so suciastkami na Peugeot a casti mi objednavali podla VIN. A aj napriek tomu tycky riadenia som musel odniest naspat aby mi vymenili za druhe lebo priemer capu (konus alebo co) bol mensi nez mal byt a lietalo to na capoch.

Inak vsetko vymenene a tri tyzdne neskor mi auto ujebali v Polsku. :blicismajlik

Odesláno

zdar vlado, tak to s tema polakama je pekna prihoda... :-(

jinak to co, pises je presne ono, tycky rizeni jsou jine, ale nevim co na nich je jineho. pokud je nova tehlice, tak predpokladam ze to bude typ, tvar nebo rozmer spojeni.

Odesláno

prikladam fotku. Problem s priemerom bol v mieste ktore som oznacil cervenym kruzkom. Konus bol mensi. Takisto ta maticka nad tym mala iny rozmer. Inak vyzera vsetko tak isto a ze je to ine sa zistilo az ked mi to chceli osadit.

post-21542-14109622718418_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...