tibor Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Nejaky dobrak mi znarodnil Leva. V Peugeote zan chcu 8k + dalsich 800sk za montaz. To je nenazranost. Skusal som to rozobrat sam, ale drzi to na 2ch sroboch ktore su zo zadu, chladic sa mi davat dole nechce, takze asi treba dat dole prednu masku aj s uzkym-dlhym plastom tesne nad naraznikom, ale ten drzi niekde pod reflektormi a tie sa mi tiez nechcu davat dole. Vie niekto ako nato? Citovat
tibor Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 To Dave_k: Dik za odpoved, to mas asi nejaky program, idealne pre kutilov, da sa to nejako zohnat? To All: cislo 75 \"hot ring\", co je to za suciastka, ako sa to uvolnuje? Citovat
Dave_k Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Nevim presne, ale mysli ze to je jen plastova prichytka. Neco jako ti drzi tapecirunk na dverich. Proste malinko vic zabrat a mela by povolit. Kdyz ji ulomis tak stoji neco kolem 10kc/ks u peugeotu. Ten program je na 2CD a pohybuje se tady v klubu. Jsou na tom vsechny modely krome 407. Je to vlastne origo katalog Peugeotu. Uz se tady o tom mluvilo. Porozhlidni se jestli uz ho nema nekdo v tvem blizkem okoli. [Editován dne 2/5/05 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.