Tom306Sedan Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Zdravím kluci mám problem u auta mi desně skřípou stěrače a nevím co tím vzal sem konkor a postrikal jsem táhla ale stejně to desně skřípe. Je to se senzorem deště . Dík za každou radu. Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 a myslis, ze skripe mechanismus nebo gumicky po skle ? v prvnim pripade rozebrat cely mechanismus, vycistit a promazat, v druhem vyhodit gumicky pripadne cele listy steracu a dat nove Citovat
Lubo181 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 306tky maju blbe spadovanie vody ktora steka z celneho skla tie plasty toho moc nezachytia mozno po zime sa tam dostal sneh do motorceka a proste to tam zoxidovalo staclo by odpojit ramienka a pustit ci to skripe motorcek alebo mechanizmus mne to tie zacalo teraz skripat Citovat
Tom306Sedan Odesláno 8. březen 2012 Autor Odesláno 8. březen 2012 Listy jsou dobré jde to od lizim amerem k mechanizmu a moturku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.