stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 takze zaver .... predni dvere se do sedana bez sklopeni zadnich operadel proste nevejdou . prosim zamknout :-) pac mam dnes nakou rejpavou Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 charlie: kdyz me se break nak nelibil , proto jsem koupil sedana :-P Fortune88 : to uz vim ze vejdou ale musi se sklopit ty zadni operadla ... to me trosku stve ... budu muset jet solo :-( ale ma to i sve kladne stranky .... muzu jet rychleji a nikdo mi do toho nebude kecat :aut mě se libil break tak jsem si koupil breaka a dost vozím náklady a manželce se líbil sedan tak jsme koupili sedana na něděli a na výlety...:D:D:papa Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 nene, predni ani zadni vezl jsem je uz nekolikrat zamykam Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 charlie: tak vas cekam 1.4. v NEDELI na obed ehm a to sedanem kdyz je na ty vylety Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 jo sedan bude doma,Luciferku tam bude mít MatrixArven a já pojedu breakem potřebuju kočárek!a je levnější provoz můžu si pak dát k obědu o jeden řízek víc!!:D Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Charlie : rezek prece nebude :-) dam ti knedlik na vic Citovat
Ricardo9999 Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 no Break je break, ja som v nom viezol stvorkolku,,, sice som najskor odmontoval kolesa, ale som ju odviezol,,, Je to taky mensi kamion!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.