ani.massy Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ahoj lidičky.... Jsem tu nováček. Pořídila jsem si 307 2.0hdi Okamžitě po zakoupení se naskytl problém. Při nastartování za studena nechce chytit. Motor točí ale trvá 10 vteřin než naskočí úplně. Z výfuku se valí hustý kouř a motor dost rachtá. Byla jsem už 5X na diagnostice a pokaždé mi řekli něco jiného. Máte někdo podobnou zkušenost? Už si opravdu nevím rady Citovat
Matuzalem401 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Skus vymenit najprv palivoví filter,ak je zasra.. tak ma problem dat palivo,potom možno žhaviče a nakoniec vydraný motor ! Kedy ste ho kupovala a kolko mal nabehaných Km.?Diagnostiku treba dat spravit na originalnej Peugeot Planet diagnostike,najlepšie v Peugeote a cez nejakeho znameho aby to bolo o zavade a nie otom že z Vás niekto vytiahne peniaze.Držím palec dovi ! Citovat
ani.massy Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Kupovala jsem ho v září od té doby je prakticky mimo provoz, protože stále řeším stejný problém. má nelítáno 120 tisíc. Poslední servis kompletně rozebral motor a závěr je že jsou to vstřiky. Takže teď můžu jen doufat že je to opravdu tím. Jinak 20 tisíc v tahu Citovat
Matuzalem401 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 No vstreky tak to je ina sranda !Ale to ste mali reklamovat ako skrytú vadu !! Pri 120 000 km,nemozu odíst vstriki jedine ak tam niekto lial nekvalitnú naftu alebo auto ma daleko viac nalietane! Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Měla bys to dát někomu, kdo tomu opravdu rozumí (třeba straki007, pp205 atd....), a ne spravovat pokus/omyl, takhle se ti to hrozně prodraží a výsledek hodně nejistý, může to být jen nějaká kravina.....a dej sem info o tom autě, nejlépe i VIN a sem si dej VIN kód ať se ti kouknou na záznamy v servisu a taky můžeš povědět kde si ta dobré auto koupila..... Citovat
ani.massy Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Už jsem auto jednou vracela hned odešlo turbo a stejně jsem zaplatila 14 tisíc i když to uznali jako skrytou vadu. Teď už mi nikdo nezvedá telefon a bazar nekomunikuje. Mám pocit že moc dobře vědí proč se zapírají. Začínám mít strach že vyhodím peníze a zase marně. Mám na ty auta opravdu smůlu. Citovat
ani.massy Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Peugeot 307 2.0 Hdi 100Kw rok výroby 2003 do provozu 2004 vin:VF33CRHRH83565609 Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 No to si moc dobře nekoupila.....a těm km bych taky nevěřil, zvlášť když ti to dělá toto, sleduj si toto téma a to jak si tam dávala VIN kvůli historii, škoda že si to auto už dala někam spravovat, kdyby si to dala třeba těm členům co jsem ti psal výše, věřím že bys měla opraveno nebo aspoň věděla co tomu přesně je:( Citovat
ani.massy Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Až dneska mě napadlo přidat se do fóra. V autech se moc nevyznám a už jsem vyzkoušela tolik servisů, že teď jsem si řekla buď a nebo Mohla jsem tušit proč prodávají tak levně Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Tušit si to mohla, ale to je ted už asi jedno, každopádně když se v autech moc nevyznáš, měla sis vzít sebou toho kdo tomu rozumí a vyšlo by tě to rozhodně levnějc než tohle.....nezbývá nic jiného než doufat, že v servise kde to máš ted to opraví Citovat
MilanF1 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Origo dia a uvidí se, co z toho vyleze. Nicméně určitě bych zkouknul palivový a vzduchový filtr, není od věci udělat i olej. Známe prodejce stylu: Olej je před 500 km měněn ... a v realitě zbývá 500 km do výměny. Věřím, že to nebudou vstřiky, to by byla drahá sranda Viz třeba toto: [upravil dne 7/3/12 16:22 od MilanF1] Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Nemáš zač, chvíly počkej a budeš tady mít víc příspěvků a nápadů, víc hlav víc ví Citovat
ani.massy Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Už z toho začínám mít docela hrůzu Citovat
petan307SW Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Tak Tak.Já osobně doporučuji strakiho (straki007).Osobní zkušenosti super.Opravdovej profík!!!Příjde na každý problém. strakiho webovky: http://www.straki007.cz/ Citovat
ani.massy Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Děkuju. Při dalším problému určitě využiju Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Už tam máš tu historii, moc tam toho nemáš: http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1384443&aid=95578 Citovat
ani.massy Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Jo jo koukala jsem nic zásadního....škoda Citovat
Dančák Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Njn, tuto historii auta si chce nechávat zjistit než něco kupuješ, příště už si dáš bacha, tomu věřim:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.