Stuchy Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ahoj mám dotaz mám v autě tapeci s látce s dřevěnou lištou a zítra mi přijdou v kožence se stříbrnou lištou jdou ty lišty přehodit ??? Citovat
Tomajda_406 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 jo jdou jsou tam zacvaklý takový kolečka Citovat
koblih69 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ty kolečka chytíš do kleští a vytočíš je jako by byly na závit a zpátky jen nasuneš. Samozřejmě to musíš dělat při sundaném tapecu dveří. Ty chceš zachovat to dřevo? Citovat
Stuchy Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 tak to je super chci zachovat to dřevo moc se mi líbí jsem asi jedinej protože všichni chtějí stříbrný lišty ale mě se líbí to dřevo Citovat
paul jane Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 to vedet ze chces drevo tak ho s tebou vymenim to je vec co na tom aute nemusim a to jsou ty drevene listy teda radoby drevene . Citovat
Stuchy Odesláno 12. březen 2012 Autor Odesláno 12. březen 2012 tak nakonec přišli z dřevěnýma lištama takže nemusím ani přendavat paráda Citovat
Mišák406 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 ahoj kluci, je rozdíl mezi tapecem ze sedana a z breaka? prolízám celý fórum a sleduju fotky, zdají se mi na první pohled stejný. Našel jsem že dveře sou jiný, tak to ve mě hlodá. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.