alternativ Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Zdravím pánové. Mám rychlý dotaz, kde na 407SW facelift najdu pípák originál parkovacího asistenta? Díky. Citovat
alternativ Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 V navodu pro montaz z service boxu je zminka i o pipaku, viz. obrazek Citovat
alternativ Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 To je prave na bouranem aute, ktere nemam ja a uz je i castecne rozdelane Ale mozna se pipak pouziva jen na domontaz do aut, kde to neni udelane original. Citovat
Přema Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Ale mozna se pipak pouziva jen na domontaz do aut, kde to neni udelane original. Citovat
adam.bogocz Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 měl jsem kdysi \"duální pípání\".. pípál pípák i reproduktory... když pípá pípák, tak to pípá COM takže jestli to přehazuješ na svoje auto, tak pípák už máš To pípání přes COM mi omylem zapli v pežotu, pak mi to Přema vypl přes dia [upravil dne 6/3/12 13:32 od adam.bogocz] Citovat
alternativ Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Ok, tak borcovi napisu, at na pipak zapomene a muze mi to poslat Nemate nekdo nahodou nekdo plonkovni modul tlacitek, aby tam bylo i tlacitko deaktivace park. asistenta? Citovat
Joozino Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 rozmyslam, preco je vlastne tlacitko na deaktivaciu park. asistenta ??? ..kvoli taznemu, ked taham prives ?? Citovat
dodo407sw Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 napriklad, ja by som ho vypol aj ke by som cuval doma do garaze a mas to na uzko... tak nech nepipa ked tu garaz poznam na slepo Citovat
Joozino Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 aha ja praveze to vobec nepouzivam, a uz minule som na to pozeral ze sakra naco to tam vlastne je, namiesto toho mohlo byt radsej tlacitko na zvysenie a znizenie podvozku Citovat
dodo407sw Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 aj take tlacitko sa da dorobit pneumaticky podvozok kamos ma na Golfe 4, stlaci a kompresor dofukne, stlaci a vyfukne kus draha hracka Citovat
Joozino Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 blazen ja by som ale fakt potreboval zvysit podvozok, lebo ked chodim na chatz v zime, tak som ako odhňač ..ale aj to je nakladne jak svina, pruziny tlmice..och Citovat
stefano Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 napriklad, ja by som ho vypol aj ke by som cuval doma do garaze a mas to na uzko... tak nech nepipa ked tu garaz poznam na slepo dodo ako tak čítam, ty asi park. senzory nemáš, lebo ja ho nevypínam, ani keď cúvam tam kde to dobre poznám a auto bez zad. park. senz. už by som ani nekúpil, lebo toto je jedna z vecí o ktorých sa dá povedať, že uľahčujú život. Citovat
dodo407sw Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 nemam...ani som nikdy nemal.. urcite ulahcuju, ale neriesim ale teraz nad nimi rozmyslam, pretoze chcem dat dozadu folie... tak uvidim... Citovat
Agrafik Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Ten vypínač je tam proto, že třeba v zimě se stane, že se tam nanese sníh a pak to vyhodí chybu. Je pravda, že se to stává hlavně na předku. A je dobré v těchle případech mít možnost to vypnout. Citovat
Joozino Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 mne by sa šiklo aj v predu senzory..hmm .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.