Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

HTC Sensation - výmena displaya

Recommended Posts

Odesláno

Po alko výkende sa mi stala nemilá vec :D

Poškodil som si display na svojom sensatione... Vrchná dotyková vrstva, tj digitizer, je v poriadku, a nie je nijak poskodena.

Poskodeny je len display pod nou, aj to na menšej časti. Telefon funguje a reaguje normálne, je plne fuknčný, dá sa s ním volať, proste všetko ako má byť.

Dotykový display reaguje aj v mieste poškodenia displaya ...

A teraz vo co go :)

Servisy si za to pytaju nekrestanske prachy, tj 115 Eur za vymenu displaya aj s materialom.

Na ebay sa necha display zohnat aj s naradim za 32 dolárov, čo je niečo málo pod 25 Eur, s poštovným zdarma.

Na youtube som našiel videa výmeny, a nevyzeralo to až tak strašne.

Robil to niekto z Vás ? Mám sa do toho pustit, alebo mám zhánať ďalej nejaký servis čo mi to vymení lacnejšie ?

Odesláno

Kolega si teraz nedávno spravil pavučinu na SonyEricsson Ixperia mini. Tiež si zajednal display od niekade z amerikánska za 10 dolárov a chystá sa na výmenu. Ak si zručný a máš vercajg, tak by som tiež v tom nevidel problém.

Odesláno

Lubko, ja som robil presne ako ty planujes na iphone 4 2x(neorigo displej stoji tiez okolo 25eur) a potom este raz na samsung Jet, tam stoji displej 10eur. Na moj dalsi rozbity samsung Jet sa mi neplati kupovat displej, ten je drahsi ako samotny telefon.

Kup displej aj s tymi malymi srobovacikmi, je to lepsie ako strhavat hrany vacsimi srobovakmi. Priprav si tak dve hodiny casu a trpezlivost. Podla videa a s trochou intelektu to zvladnes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...