Guest Lubk0 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Po alko výkende sa mi stala nemilá vec Poškodil som si display na svojom sensatione... Vrchná dotyková vrstva, tj digitizer, je v poriadku, a nie je nijak poskodena. Poskodeny je len display pod nou, aj to na menšej časti. Telefon funguje a reaguje normálne, je plne fuknčný, dá sa s ním volať, proste všetko ako má byť. Dotykový display reaguje aj v mieste poškodenia displaya ... A teraz vo co go Servisy si za to pytaju nekrestanske prachy, tj 115 Eur za vymenu displaya aj s materialom. Na ebay sa necha display zohnat aj s naradim za 32 dolárov, čo je niečo málo pod 25 Eur, s poštovným zdarma. Na youtube som našiel videa výmeny, a nevyzeralo to až tak strašne. Robil to niekto z Vás ? Mám sa do toho pustit, alebo mám zhánať ďalej nejaký servis čo mi to vymení lacnejšie ? Citovat
wojtěch Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 no měl jsem rozebrané HTC touch pro a displej na něj z ebay a je tam problém že není na tom displeji \"lepidlo\" kterým se spojí ty 2 displeje dohromady.. Citovat
koblih69 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Nevidím důvod proč to s trochou pečlivosti nevyměnit doma. Citovat
kujon106 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Já už pár telefonů rozdělal :-) Jestli seš byť jen kapku zručnější, tak to zvládneš. Ale zas tak jednoduché to není. Citovat
marko306 Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Kolega si teraz nedávno spravil pavučinu na SonyEricsson Ixperia mini. Tiež si zajednal display od niekade z amerikánska za 10 dolárov a chystá sa na výmenu. Ak si zručný a máš vercajg, tak by som tiež v tom nevidel problém. Citovat
hipisko Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Lubko, ja som robil presne ako ty planujes na iphone 4 2x(neorigo displej stoji tiez okolo 25eur) a potom este raz na samsung Jet, tam stoji displej 10eur. Na moj dalsi rozbity samsung Jet sa mi neplati kupovat displej, ten je drahsi ako samotny telefon. Kup displej aj s tymi malymi srobovacikmi, je to lepsie ako strhavat hrany vacsimi srobovakmi. Priprav si tak dve hodiny casu a trpezlivost. Podla videa a s trochou intelektu to zvladnes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.