davidekcz Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 No spínač tam je, ale s tou definicí co děla, se mi to úplně nezdá Citovat
hawkey Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 někde jsem to tu četl .. Zkoušel jsem jen tolik, že když sešlápnu až na podlahu a ještě trošku přitlačím, tak to cvakne. Ale jinak jsem nic nepozoroval.. Citovat
davidekcz Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Ja myslím, že jen vypíná nastavení limitu rychlosti, ale že by přidával dočasně nějaký výkon to asi ne :bojim Citovat
zidd Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 to tam je???? já vím o nějakym overboostu nemám pocit že bych ho zaznamenal, ale i tak to neřeším jede to jak debil.. do našich podmínek dálnice okresky to podle mě bohatě stačí.. Citovat
davidekcz Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 přidupni plyn až na podlahu a ještě ti pak půjde kousek sešpápnout, ale overboost nečekej :D:D Citovat
zidd Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 aha strakiiiiii kde jsi potřebuju chip a fap.. Citovat
hawkey Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Je vidět, že 2.0HDI je dostatečně dimenzovaný Málokdy mu člověk stojí za krkem až na podlaze To Fabia 1.2, co jsme měli v práci, ta měla defakto jenom binární plyn.. 0 nebo 1. Na semaforech máš vyřazeno a plyn je 0, pak zařadíš a plyn můžeš klidně sešlápnout na 1 )) Citovat
davidekcz Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Jojo to znám, to je něco podobnýho jako 1,6tdi 3válce Citovat
zidd Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 1.2 Honem To Prodej je moje smrt.. bejvalí mamka to měla ufff s tím něž se někam člověk dokodrcal.. a pak si pořídila krásnou 206 polokabrio.. Citovat
davidekcz Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Tak prej, že snad drv ventil. Straki radí pročistit palivovou soustavu, tak na tom začnu v pondělí dělat. Citovat
Mohy Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Doporucuju pouzivat aditiva do kazde nadrze:papa Me se to osvedcilo... Citovat
Marcel00 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Aditiva s tym nic nemaju, ani takymto problemom nepomahaju predchadzat. Ja aditiva nelejem, nafta je dost aditivovana sama o sebe. Pridavanim dalsich aditiv to moze byt iba na skodu. Drv a podobne veci proste odchadzaju... Stava sa. Precistenim palivovej sustavy moc nadej nedavam ze sa to zlepsi, ale za pokus to stoji. Ak raz drv odchadza tak odchadza... Ked sa bavime o zaneseni palivovej sustavy, treba tankovat na frekventovanych pumpach, kdee je rychly obrat paliva v nadrziach. Vela ludi si mysli ze verva, alpin a podobne srakory co peniaze vytahuju z vacku su top, ale ja si myslim ze su to leziaky, lebo to ludia casto nekupuju. Urcite sa otoci nadrz na cerpacke aspon 10x zatial co premiovka 1x. Dacvidek, supni na dia a odsleduj hodnoty. Drzim palce. Citovat
davidekcz Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Na dia jsem byl, viz sekce servis. Nebo jaký myslíš hodnoty? Citovat
Marcel00 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Tam som ti uz odpisal... Myslel som aky mas tlak paliva momentalne, pripadne pocas jazdy. Citovat
davidekcz Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Tak ještě začal nadávat pc, že jsou destičky kaput. Tak novoroční údržba se prodraží, ale zase bude na chvilku pokoj ;) Citovat
davidekcz Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Tak dneska propláchnutá palivovka, nový olej, olejový filtr, palivový filtr. Destičky by měli dojít někdy příští týden, tak ještě desky;) Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Nemáš pro porovnání korekce vstřiků před a po na DIA? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.