Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak i já :) 407sw černej....

Recommended Posts

Odesláno

někde jsem to tu četl .. :) Zkoušel jsem jen tolik, že když sešlápnu až na podlahu a ještě trošku přitlačím, tak to cvakne. Ale jinak jsem nic nepozoroval..

Odesláno

to tam je???? já vím o nějakym overboostu nemám pocit že bych ho zaznamenal, ale i tak to neřeším jede to jak debil..:D do našich podmínek dálnice okresky to podle mě bohatě stačí..:D

Odesláno
:) Je vidět, že 2.0HDI je dostatečně dimenzovaný :) Málokdy mu člověk stojí za krkem až na podlaze :) To Fabia 1.2, co jsme měli v práci, ta měla defakto jenom binární plyn.. 0 nebo 1. Na semaforech máš vyřazeno a plyn je 0, pak zařadíš a plyn můžeš klidně sešlápnout na 1 :)))
Odesláno

1.2 Honem To Prodej je moje smrt..:) bejvalí mamka to měla ufff s tím něž se někam člověk dokodrcal..:bojim a pak si pořídila krásnou 206 polokabrio..:D

Odesláno

Aditiva s tym nic nemaju, ani takymto problemom nepomahaju predchadzat.

Ja aditiva nelejem, nafta je dost aditivovana sama o sebe. Pridavanim dalsich aditiv

to moze byt iba na skodu.

Drv a podobne veci proste odchadzaju... Stava sa.

Precistenim palivovej sustavy moc nadej nedavam ze sa to zlepsi, ale za pokus to stoji. Ak raz drv odchadza tak odchadza...

Ked sa bavime o zaneseni palivovej sustavy, treba tankovat na frekventovanych pumpach,

kdee je rychly obrat paliva v nadrziach. Vela ludi si mysli ze verva, alpin a podobne srakory

co peniaze vytahuju z vacku su top, ale ja si myslim ze su to leziaky, lebo to ludia casto nekupuju.

Urcite sa otoci nadrz na cerpacke aspon 10x zatial co premiovka 1x.

Dacvidek, supni na dia a odsleduj hodnoty. Drzim palce.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nemáš pro porovnání korekce vstřiků před a po na DIA?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...