Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak i já :) 407sw černej....

Recommended Posts

Odesláno

Tak i ten 2.0 jede...to zase né, že ne. Já měl předtím AR 2.4 Jtd a předtím 3.0 benzín, takže jsem taky spotřebu nikdy moc neřešil, ale tenhle motor co mám mi teď vyhovuje a pro přítelkyni, je taky tak akorát...

Jen tak bokem si vybavuju, měl jsem chvíli Hyundai Accent 1.3i (hroznej úlet, ale měl jsem ho půjčenej grátis, zrovna nebylo s čím jezdit) a stím jsem se nedostal se spotřebou pod 8.Max 7,9 ale spíš výš. Tak 7,9- 8-6... a výkon asi jako 2 vysavače :D:D

Odesláno

a mel jsi 156 nebo 159? 2.4 JTD je famozni motor:papa Jen si pápne, a tuším i víc nez moje 2.2:P Strasne by me zajimalo srovnani..

Prosim te co te primelo k vymene za pažouta?

Odesláno

Měl jsem 1.8 TS ve 156, 3.0 V6 ve 166, 2.4 JTD ve 166.

Jo motor to byl pořádnej tahoun a tak jako nvšechny AR motory se nejlíp cejtil ve vyšších otáčkách. Taky to bylo pak znát. Spotřeba něco kolem 8-10l.

Bohužel mě 2 ze 3 alf dost potrápily :(:( Tak jsem chtěl něco novějšího a snad i spolehlivějšího. Tak jsem vybíral.Bylo mi celkem fuk co budu mít za značku.Jednou jsem někde potkal 407 a bylo skoro jasno.Peugot jsem nikdy předtím neměl a ani se mi nikdy moc nelíbíl, ale ta 407 mě dostala. A tak jsem začal pročítat co a jak, a tak vše okolo, no a byla doma:):)

Odesláno

aha tak to chapu., 166 je hodne starej kus HW :myslim

Kdybys koupil 159 tak si myslim polepšís (oproti 156 i 166, dost vyrazne) .

I ty motory jsou ve 159 novejsi koncepce co vím :myslim

Ale to je putna.

Ja se zameroval hlavne na 159 ted ve vyberu auta...bohuzel se dobry kusy drzej s cenou a 110kw JTDčkem jeste hodne vysoko.. :(

Odesláno

Já myslím, že to je na tohle auto naprostá pohoda :) Faktem je, že na plný plyn nejezdím. To, že na \"podlaze\" plynu je spínač, který vypíná omezovač a dočasně přidá výkon, jsem zjistil až minulý týden :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...