ScAlpik Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Zdravím clubáky. Tohle je můj první dotaz, tak doufám že ho napíšu dost srozumitelně... Neví někdo z vás jak vyřešit nesedící kapotu? Vypadá jako by byla pootevřená, ale není. Je cca 7 mm nad úrovní obou blatníků. Díky za odpověď Citovat
podolak2 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 maš vzpěru nebo ne? a když kapotu zatlačiš tak jde ještě dolu nebo už ne? Citovat
ScAlpik Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Vzpěru mám ( sem dodělával ), ale i předtím už ta kapota neseděla... Když ji u zámku zatlačím tak ještě dolu jde. Pomohlo by kdyby se ten zámek dal nějak štelovat, ale to asi nepude co? Citovat
podolak2 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 ten zámek myslim jde posonout trochu dolů ale teď si nejsem jistej jestli i u 206 na saxu mi to šlo Citovat
Tom_206 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Pár typů: Díky vzpěře se mi zvedla kapota, stačilo vyměnit šroub, co drží původní držák té zajišťovací tyčky na kapotu, dal jsem šroub bez podložky a bylo Ještě zkus zkontrolovat jestli máš dotažený panty kapoty, měl jsem je povolený a kapota nebyla v rovině a byla zdvihnutá o pár mm Citovat
ScAlpik Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Tak díky za tipy:super Zejtra se kouknu na ty panty a na ten zámek jestli by nešel posunout kousek níž... snad to pomůže:) Citovat
ScAlpik Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Tak jsem dneska koukal jak na zámek tak i na ty panty... Panty sou v pohodě a ten zámek níž posadit nejde páč tam jsou takový zarážky... takže vůbec nevim co s tím... Citovat
mxmen Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 nebylo to auto bouraný? koukni jestli při zavřený kapotě sedí na gumových dorazech Citovat
Tom_206 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 To by tak sedělo, že to bylo bouraný - proto to nesedí, nebo máš křivou kapotu Nemáš pod kapotou nějákou anomálii ? kvůli který by nemusela doléhat kapota ? Citovat
ScAlpik Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Jestli to bylo kdysi dávno bouraný to nevim.. Připadá mi, že na dorazech neleží a jde ještě kousek zmáčknout dolu... Podle mě by to vyřešil ten zámek, kdyby šel posunout kousek dolu. Jenže co ty zarážky... Myslíte, že bych je měl ubrousit? Citovat
podolak2 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 udělej fotku jak to vypadá ta kapota o kolik je nahoru a posoudíme, jinak každy kdo má vzpěru tak mu kapota nedoléha uplně Citovat
ScAlpik Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Ok:) až se dostanu z práce domu tak to vyfotim Citovat
mxmen Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 ubroušení ti nepomůže, zas taková vůle na pohyb zámku tam není. já to taky jednou řešil a bylo natažený to oko co sedá do zámku. Byla to kapota z vrakáče a jinak ji nic nechybělo,až na to oko čehož jse si všiml až při pasování Citovat
ScAlpik Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Tak jsem koukal na to oko a v tom bude asi ten problém... Je v něm vydřená jakoby drážka od toho zámku. Podle mě by pomohlo to oko trochu zmáčknout nebo se pletu? Tady je to foto... Citovat
P607Olda Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Podle fota je to jasné - nesedí ti kapota. Teď ještě fotku toho problémového oka a protikus. Citovat
ScAlpik Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Jo tak ona mi nesedí kapota :D:super Zejtra hodim foto:papa Citovat
podolak2 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 :D nesedí ti kapota :D to bylo dobrý... asi zkus to oko a nebo to přilep natvrdo patexem a už to neotvirej ;) Citovat
Guest xmilos Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Tak kapota nesedela ani mne. Auto burane. Neslo to nijak nastelovat. Po dlhsom badani som zisil, ze to dratove oko na kapote bolo povytiahnute. Zobral som hranol polozil pod oko kapoty a niekolko x kapotou tresol o ten hranol. Kapota sedela ako nova :--). Bacha, ak sa to prezene, pretlaci sa to na vrchny plech kapoty. [upravil dne 18/3/12 20:11 od xmilos] [upravil dne 18/3/12 20:12 od xmilos] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.