Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím clubáky. Tohle je můj první dotaz, tak doufám že ho napíšu dost srozumitelně... :)

Neví někdo z vás jak vyřešit nesedící kapotu? Vypadá jako by byla pootevřená, ale není. Je cca 7 mm nad úrovní obou blatníků. Díky za odpověď:)

Odesláno

Vzpěru mám ( sem dodělával ), ale i předtím už ta kapota neseděla... Když ji u zámku zatlačím tak ještě dolu jde. Pomohlo by kdyby se ten zámek dal nějak štelovat, ale to asi nepude co?

Odesláno

Pár typů:

Díky vzpěře se mi zvedla kapota, stačilo vyměnit šroub, co drží původní držák té zajišťovací tyčky na kapotu, dal jsem šroub bez podložky a bylo ;)

Ještě zkus zkontrolovat jestli máš dotažený panty kapoty, měl jsem je povolený a kapota nebyla v rovině a byla zdvihnutá o pár mm ;)

Odesláno

Tak jsem dneska koukal jak na zámek tak i na ty panty... Panty sou v pohodě a ten zámek níž posadit nejde páč tam jsou takový zarážky... takže vůbec nevim co s tím...:myslim:(

Odesláno

To by tak sedělo, že to bylo bouraný - proto to nesedí, nebo máš křivou kapotu :D Nemáš pod kapotou nějákou anomálii ? kvůli který by nemusela doléhat kapota ? :roll

Odesláno

Jestli to bylo kdysi dávno bouraný to nevim.. Připadá mi, že na dorazech neleží a jde ještě kousek zmáčknout dolu... Podle mě by to vyřešil ten zámek, kdyby šel posunout kousek dolu. Jenže co ty zarážky... Myslíte, že bych je měl ubrousit? :myslim

Odesláno

ubroušení ti nepomůže, zas taková vůle na pohyb zámku tam není. já to taky jednou řešil a bylo natažený to oko co sedá do zámku. Byla to kapota z vrakáče a jinak ji nic nechybělo,až na to oko čehož jse si všiml až při pasování

Odesláno

Tak jsem koukal na to oko a v tom bude asi ten problém... Je v něm vydřená jakoby drážka od toho zámku. Podle mě by pomohlo to oko trochu zmáčknout nebo se pletu? :myslim Tady je to foto...

post-40607-14109622643406_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak kapota nesedela ani mne. Auto burane. Neslo to nijak nastelovat. Po dlhsom badani som zisil, ze to dratove oko na kapote bolo povytiahnute. Zobral som hranol polozil pod oko kapoty a niekolko x kapotou tresol o ten hranol. Kapota sedela ako nova :--). Bacha, ak sa to prezene, pretlaci sa to na vrchny plech kapoty.

[upravil dne 18/3/12 20:11 od xmilos]

[upravil dne 18/3/12 20:12 od xmilos]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...