radim.1008 Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Orlických hor? Tam jsem doma, kde, kdy? Citovat
Andreww Odesláno 23. duben 2012 Autor Odesláno 23. duben 2012 Ale kterým bych jel? To je nějaký minisraz? Je to sice trochu z ruky, ale možná bych se projel. Citovat
Andreww Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 Vpředu od neděle nové brzdiče, kotouče a desky s Creamsovy 306ky. Dneska jsem zhodil jeden zadní buben a nestačil jsem se divit. Ložisko na kaši a celý buben včetně obložení a všeho zapatlaný vazelínou Asi předchozí majitel nechtěl, abych na to přišel moc rychle Nicméně teď můžu s klidem přeskládávat na kotouče Citovat
radim.1008 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Už jsem ti to jednou psal, bývalý majitel byl asi takový ten domácí \"kutil\" Citovat
Andreww Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 No jo no Dneska jsem přivezl kotoučovou nápravu na díly. Bohužel jeden brzdič je mrtvý, takže musím zkusit sehnat jiný. Snad se zadaří. Citovat
Jacobsoon Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 zdravim, koukam ze pribylo dalsi cabrio do klubu.. (celou zimu sem nebyl poradne na netu) projel sem rychle tve vlakno., covece ty si dal pryc tu kozbu?! a dal si tam s prominutim takovy.... jinak to tricko je dost dobry, kde si ho sehnal? jinak cabro celkove fesak, dobra barva .. preju moc nadhernych chvil stravenych bez strechy Citovat
Mizlerek007 Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 když už má Andreww auto, tak to dopadne vždycky dobře... a cabrio bude jednou exluzivní Citovat
Andreww Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Jacobsoon: Holt každý jsme nějaký Já prostě kůži na sedačkách nechci. Tyhle jsou pro mě 100x pohodlnější Tričko jsem si nechal dělat na shirtinatoru. Je to vlastní návrh. Citovat
Andreww Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Víkend se opět vydařil. Mám namontovanou novou stahovačku u spolujezdce, antánu radia, nové vnitřní trojúhelníky zrcátek a krytku infra. Včera jsem se pustil do zadních brzd. Odstrojeny komplet bubny, staré trubky a lanovody. Naraženy nové čepy, náboje, nasazeny nové kotouče ATE a nové lana ručky. Dnes budou nové trubky. Zbývají nalakovat brzdiče a štíty za kotouče a můžu to dorazit Citovat
Andreww Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Rameno jen s čepem. Původní bubny jsem radši ani nefotil [upravil dne 14/5/12 09:56 od Andreww] Citovat
Jacobsoon Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 super, tohle mam v planu na pristi rok... Citovat
Andreww Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Já jsem to ani v plánu neměl, ale okolnosti mně donutily Už mám nahozené i brzdiče Citovat
Andreww Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 Zase o krok dál Zadní brzdy komplet. Teď ještě předek do stejné barvy a můžu odvzdušňovat Už si trochu připadám, jako opravář brzd. Za barákem mám na hromadě sadu bubnů, dva vadné zadní brzdiče a tři páry kotoučů s deskama Zítra mi tam přibudou další kotouče z otcovy Xsary Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.