Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Andreww 306 cabriolet - letní záležitost

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vpředu od neděle nové brzdiče, kotouče a desky s Creamsovy 306ky. Dneska jsem zhodil jeden zadní buben a nestačil jsem se divit. Ložisko na kaši a celý buben včetně obložení a všeho zapatlaný vazelínou :roll Asi předchozí majitel nechtěl, abych na to přišel moc rychle :bacha Nicméně teď můžu s klidem přeskládávat na kotouče :D

Odesláno

zdravim, koukam ze pribylo dalsi cabrio do klubu.. (celou zimu sem nebyl poradne na netu) projel sem rychle tve vlakno., covece ty si dal pryc tu kozbu?! :o a dal si tam s prominutim takovy.... jinak to tricko je dost dobry, kde si ho sehnal? jinak cabro celkove fesak, dobra barva .. preju moc nadhernych chvil stravenych bez strechy

Odesláno

Víkend se opět vydařil. Mám namontovanou novou stahovačku u spolujezdce, antánu radia, nové vnitřní trojúhelníky zrcátek a krytku infra.

Včera jsem se pustil do zadních brzd. Odstrojeny komplet bubny, staré trubky a lanovody. Naraženy nové čepy, náboje, nasazeny nové kotouče ATE a nové lana ručky. Dnes budou nové trubky. Zbývají nalakovat brzdiče a štíty za kotouče a můžu to dorazit :)

Odesláno

Zase o krok dál :) Zadní brzdy komplet. Teď ještě předek do stejné barvy a můžu odvzdušňovat :mrk

Už si trochu připadám, jako opravář brzd. Za barákem mám na hromadě sadu bubnů, dva vadné zadní brzdiče a tři páry kotoučů s deskama :D Zítra mi tam přibudou další kotouče z otcovy Xsary :D

post-9565-14109624416086_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...