Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Andreww 306 cabriolet - letní záležitost

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak sezóna stále pokračuje. Minulý týden jsme si udělali krásný výlet do Litoměřic a okolí. Najeto něco přes 800km :) Jediné, co mě teď trápí, je malý unik vody. Včera jsme objevili malou prasklinu navrchu chladiče. Jelikož už má chladič něco za sebou, objednal se dnes nový :)

Odesláno

Tak to si mne kamarade nastval. Pry vylet....

Do litaku je to co by kamenem dohodil...mohli jste.prespat u nas v trebwm icich....priste napsa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

JoseA: Jediné, co mně teď mrzí je to, že musí stát v garáži a čekat na jaro :P Pozměnil jsem si povinné, že od listopadu do března nejezdím a pojistka jde z 3.040,-/rok na 2.080,-/rok :mrk

Odesláno

Čím je to podmíněno? Značkami v depozitu? Znám člověka, dokonce tady z klubu, který odhlašuje auto na zimu. RZ v depozitu, v TP zápis o uložení a na jaře opět o vydání. S tím související běhání a pojišťovnu. Jestli jenom máš prostě sjednanou smlouvu od - do, tak mi to přijde mnohem smysluplnější. :papa

Odesláno

Právě, že jsem chtěl řešit depozit, ale pojišťovačka mi nabídla jinou službu. Ve smlouvě mám uvedeno, že auto nepoužívám listopad až březen. Pojistka je v tomto období platná, můžu jezdit, ale v případě způsobení nehody mám 90% spoluúčast ;) Takže v nouzi se dá jezdit :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já teď sepsal taky novou pojistku, komplet havarijko za 3500 na rok, kamoš mi někde od známýho zkopíroval bonusy, sehnal od manažerky slevu a povinný + havarijko za tuhle cenu, no paráda, nemusím se bát občas nechat auto na sídlišti před panelákem, kdyby se náhodou našel nějakej dobrák, proplatí se mi to snad :D :D

Odesláno

tim bych se asi moc verejne nechlubil ze ti nekde nekdo od nekoho zkopiroval bonusy hele .... bonusy mas za beznehodovost, maji svuj smysl

Odesláno

máš možnost, při souhlasu druhého, stvrzením podpisem od něj, si nechat překopírovat bonusy kvůli ceně pojištění......není to žádný \'\'ojeb\'\' normálně to v české pojištovně dělají, nebo do konce roku to tak normálně dělaly každému, samozřejmě mají smysl, ale mít levnější povinko není přece špatný a i když je levný, víc riskovat a blbnout nebudu, pouze trochu ušetřím O:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...