Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Andreww 306 cabriolet - letní záležitost

Recommended Posts

Odesláno
Ivko: Děláme si výlet a jdeme na Zlaté Piesky. Takže budeme většinu dne tam :papa

Dnes dodělány boční lišty :mrk Pokračování v pátek.

Oneee, kde? Šak dojdite na Slnečné na kofču... tam dáme miiit... :)

Odesláno

poldiss: k zemi zatím nepůjde, ale neříkám, že se to nestane...někdy :D

Míza: znaky mám fungl nové, takže na tím jsem fakt nepřemýšlel :aut

Add mííít: na Zlaté se nikdo nezastavil. Na Slnečné se stavil pan Cinic, ale jelikož svým vozem značky Peugeot značně omezoval provoz, musel rychle místo opustit :(

Odesláno
poldiss: k zemi zatím nepůjde, ale neříkám, že se to nestane...někdy :D

Míza: znaky mám fungl nové, takže na tím jsem fakt nepřemýšlel :aut

Add mííít: na Zlaté se nikdo nezastavil. Na Slnečné se stavil pan Cinic, ale jelikož svým vozem značky Peugeot značně omezoval provoz, musel rychle místo opustit :(

Nooo, sorry ale autá plné menšín nerád blokujem... :D

Mali ste zbehnúť na juh, tam nebolo nikoho... resp. poloprázdne parkoviská... ;)

Odesláno

Nádhera... Až jednou odstavím svoje coupé jen na projíždky o víkendech tak asi taky dostane nový lak atd..fakt palec nahoru za tu nádheru..Trošku posadit dolu a bude to úplně pecka.

Odesláno

Je to černý mat sprej od Berneru. Mrknu, jaké je jeho přesné určení ;) Stříkal jsem s ním i světla na černo a drží :super

Dnes jsem dodělal podběhy a konečně umyl kola a brzdy :mrk A ještě jsem nahodil zpět loga Pininfarina :aut

post-9565-14109632146623_thumb.jpg

Odesláno

zdarec som tu novy peugeoutu som prisiel na chut az teraz...cital som si viacero vlakien a toto ma najviac oslovilo andreww velky obdiv urcite by chcelo mat taku chut a odhodlanie vela ludi ako mas ty, je to uzasna praca...

tiez sa chystam si kupit 306 cabrio az bude nejaka dobra ponuka vonku tak po nom skocim predpokladam ze toto leto uz nestiham ale nevadi v zime nanom aspon zapracujem uvidime co bude....

mam vsak jednu otazku aky mate nazor na hardtop pocom asi idu a vlastne vsetko okolo toho vas nazor ci je to v zime vyuzitelne alebo klasicka stercha povodna staci alebo tak...

este raz andreww big up :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...