Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

a poté jsme si dali v Kutné Hoře bowling.Jinak předsedo,pokud to také čteš,tak ten ,,klučina,, co sedí uprostřed ,Tom 206 snad promine, je ten,co to celé zorganizoval a zaslouží velkou pochvalu a uznání.

post-40684-14109623593126_thumb.jpg

Odesláno

za sebe musím říci,že se celá exkurze povedla na výtečnou a myslím,že ostatní asi budou souhlasit.Ještě jednou děkuji všem za velice příjemné odpoledne.

post-40684-14109623594383_thumb.jpg

Odesláno

Dneska luxus! Díky Tomovi a taky skucimu (kterymu jsem očíhnul káru :P )

Doufám, že takovejch akcí bude víc :)

Fotky během dneška upnu :)

Odesláno

Jinak jsem rád,že Vám chutnalo,jelikož z toho jsem měl největší obavu.Tome,jaká byla tortila?

Odesláno

jako dnešek bomba... jídlo supr... a zase po 2 letech, kdy jsem na srazech VW znal téměř každýho sem poznal nový supr lidi... já na Kokořín nejedu mám už jinou akci na ten termín, každopádně zítra na Přerov se těším taky ;-)

Odesláno

Jitka si dávala tortilu a byla moc dobrá,já jsem měl to Kung-pao a taky paráda.

Mám také fotky,takže kam je mám nahrát?

Nechcete to nahrát někam společně,at si to můžem postahovat?

Odesláno

Kujone, byl jsem to ja no.. :D priste musis davat vetsi pozor, kdyz se ti nekdo predstavuje :P jinak ja tebe poznal, ty se svym cernym drakem se nezapres :) a na dalsim srazu si musim ten tvuj skvost vice poohlidnout, dnes tomu pocasi a cas az tolik neprali..

Odesláno
jako dnešek bomba... jídlo supr... a zase po 2 letech, kdy jsem na srazech VW znal téměř každýho sem poznal nový supr lidi... já na Kokořín nejedu mám už jinou akci na ten termín, každopádně zítra na Přerov se těším taky ;-)

skuci, oni ti vypustí vodu :bacha:bacha

Odesláno

jakou vodu sakra...?

jinak já osobně bych to hodil na uloz.to a dát to třeba pod heslo nebo tak nějak, ať to máme pohromadě a nemusíme stahovat fotku po fotce ;-)

Odesláno

Ona mu ta Berounka stejně zamrzne:D:D:D,viď Skuci?Pak ještě rád pojedeš na Kokořín,prstíčkem budeš škrábat...:D:D:D

Odesláno

Všecí co fotili....

Víte co je to FTP a máte na to nějakej program? (Total Commander apod...)

Bych propůjčil hosting na fotky, všichni by to nahráli a já bych to pak zabalil do ZIPu a hodil odkaz na stažení ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...