Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Za chvíli dopíšu první příspěvek, absence NTB mi to dost komplikuje ;)

Kdyby se někdo ztratil, ať volá na můj tel: 721 760 226

Na tenhle tel mi sdělujte i případný dotazy apod. ;)

Jinak jsem taky pro bowl, pokud vyjde počasí tak se dráze nebráním :)

Odesláno

já dorazím až na tu exkurzi jak sme domluvený, ale kde se sejdeme u TPCA ???

ten areál je celkem velký :D je tam nějaký parking pro návštěvy???

Odesláno

mno tak nevim jestli přímo tam, protože co já si pamatuju, tak tam je zákaz vjezdu, jen pro zásah a pro autobusy... ale nevím, jak je to tam teďko...

jinak ve Futuru aby Vás nezaskočil parkovací automat... první 3 hodiny jsou zdarma ;-)

Odesláno

POZOR!!!

včera jsem četl, že je prý uzavřená silnice v Kutný Hoře od kruháku dolů ke Kauflandu, přes kterou máme jet ať už na bowling nebo na tu bobovku, takže se to bude muset objíždět buď přes centrum a nebo přes vesnice ;-)

[upravil dne 20/4/12 08:25 od skuci]

post-40711-14109623582352_thumb.jpg

Odesláno

Už jsme doma,dojeli jsme v pořádku,jídlo bylo úžasné,exkurze zajímává,utvrdil jsem se,že sem rád,že dělám v Boschi(není tam takovej frmol):D a bowling byl boží a dobře jsem se pobavil!!! :super:super

Odesláno

Přikládám pár rychlých fotek z exkurze.Bohužel,v samotné automobilce se fotit nesmí.

Takže,nejprve jsme se museli sejít...

post-40684-14109623590981_thumb.jpg

Odesláno

Takze chvalim organizatora :) jidlo bylo super, a k exkurzi nemam slov. Naprosta pecka. Skoda jen pocasi, ze se neslo na bobovku, ale myslim ze bowling nikomu nevadil. Aspon me ne, kdyz jsem vyhral v tom nasem krouzku :D tesim se na dalsi sraz s vami :)

Odesláno

Tak, my sme právě před chvilkou dorazili. Velký dík organizátorům ;) Akce pěkná, prohlídka v automobilce skvělá, ale taky bych tam asi dělat nechtěl. A nebo když, tak chvilku, abych využil tu až 120k slevu na jakýkoliv nový auto :-)

Fotky za chvilku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...