Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vybírám jídlo a zaujal mě steak z argentýnského býka (toho já moc rád :D). S restaurací ale nemám žádné zkušenosti, proto se raději zeptám vás co tam chodíte. Jak to vidíte vy, můžu to risknout nebo mám raději volit něco méně specifického? :)

Odesláno

S tou bobovou dráhou to bude trochu problém, zatím nám vůbec nevychází počasí, takže začínám přemýšlet o bowlingu nebo něčem podobným :)

nebo jak to vidí ostatní ? :)

Odesláno

Takže, dámy a pánové, v plánu je bowling v Kutné Hoře, je to spojené i s pizzérií, takže kdo by měl ještě hlad, není problém se ještě najíst :) ...Jinak dráha na hodinu vyjde na 280 Kč

Takže ať se mi nahlásí ti, co by si chtěli zahrát > 1 dráha, 4 lidi - zamluvil bych to na hodinu, což by vycházelo na 70 Kč na osobu na hodinu :)

Dle zájmu bych to zamluvil na určitý počet hodin a drah :)

Odesláno

mno je dobrý vědět lidi co a jak... ve středu zavolám na bobovku a na bowling a zjistim jak jsou na tom a v pátek ráno se na místě rozhodneme a zamluvíme potřebný...

Odesláno

Tome bowl asi ne,tak se ještě domluvíme během týdne,protože na začátku srazu se mluvilo,že se sjedem u baumaxu,další počkají v brodě u krematoria,tak by mě zajímalo,jestli se něco změnilo nebo to platí?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...