Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Pokud by někdo chtěl vzít ze směru Vrchlabí, tak můžu poskytnout ještě tři místa v autě. Jedu Vrchlabí, Jičín, Poděbrady, Kolín. Eventuální zajížďka možná :) V Jičíně nabírám Milana+ Jinak jsem volnej.

Odesláno

Od kolegy člena se nám vyjádření nedostalo ještě a kdo dřív přijde, ten dřív bere :) Takže mi prosím do SZ napiš jméno a vybrané jídlo :)

Jinak pořád mi taková slabší půlka lidí nenahlásila jídlo :bacha:roll

Odesláno

no, nechci desit, ale jak to znam, tak kdo neodpovedel na vyber jidla, tak nejspis se ani nedostavi na samotnou exkurzi...

klasika... vsude se prihlasit a pak se nedostavit a ani se neomluvit... :bojim

Odesláno

Já doufám, že jde jen o nedopatření. Dost by mě zamrzelo, že se tady nejen já ale i ostatní členové - ozzy1,skuci apod. snažíme zajistit parádní exkurzi a výlet a někdo by se na to vykašlal bez omluvení apod....

Odesláno
Já doufám, že jde jen o nedopatření. Dost by mě zamrzelo, že se tady nejen já ale i ostatní členové - ozzy1,skuci apod. snažíme zajistit parádní exkurzi a výlet a někdo by se na to vykašlal bez omluvení apod....

myslim si, ze se na to ale musis pripravit, ze par lidi nedorazi... bohuzel...

ale ja jedu.... :super

[upravil dne 11/4/12 19:04 od h4wk3y]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...