Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Mno já si myslím, že ta bobova drahá je jasná... Otázka jen, na kdy ji zamluvit... Myslim čas... Asi až odpoledne... ale pak další otázka jestli kazdej svoje jízdy nebo že by nám uzavřeli dráhu a jezdili na ní jen my ;-)

Odesláno

tak restauraci máme asi vybranou a teď ještě co ten další program... v kolik a jak teda dáme tu bobovou dráhu, jestli teda na ní stále trváte, nebo máte jiný nápad na odpolední zábavu...?

Odesláno

jinak ještě jedna věc... sice ji budu respektovat ale nevim... co se týká toho oblečení, my tam byly v létě a normálně v kraťasech a v pohodě... jestli bude vedro tak si do auta beru věci na převlíknutí... ;-)

Odesláno

S tím oblečením je to dobrá připomínka...očekávám, že v dunu bude teplo a ne každej se chce pařit v dlouhým oblečení, takže si radši vezměte něco na převlečení... Ten požadavek na dlouhý oblečení celkem chápu, na svařovně toho lítá od robotů až až a ne jednou se stalo, že to vlítlo do vozejku...a je lepší mít poničený oblečení než případně újmu na zdraví :)

Jinak skuci, bobová dráha platí, zkouknu ještě jak je to daleko, jak by nám to kolonou trvalo a v kolik by to šlo a dám vědě, je potřeba to co nejdřív zamluvit :)

A restaurace je jasně zvolena, platí Vinárna :)

Odesláno

ta bobovka není potřebná domlouvat dřív na pevno, pokud tam půjdeme každej za sebe... zamluvit jen v případě, že by sme to chtšli na tu hodinu uzavřít dráhu...

jinak je to max 15km z TPCA do Kutný Hory... takže si myslim, že to bude v pohodě...

Odesláno

Takže, už se nám to blíží, takže bych chtěl poprosit ozzy1, jestli by byl tak hodný a ochotný a zamluvil tu vinárnu pro cca 22 - 25 lidí. Nejlépe od půl dvanácté, aby jsme se všichni v klidu najedli, vytrávili a pak odjeli před druhou hodinou směrem k TPCA.

Po TPCA tedy počítám s odjezdem k bobové dráze, pokud někdo nechce, tak ať mi to sdělí prostřednictvím SZ dopředu, abych věděl s kolika lidmi se dá počítat, možná bych ještě vymyslel nějáký program.

Děkuji všem, kteří mi pomáhají s organizací \"výletu\" :):papa

Odesláno

Výborné horké maliny,vynikající palačinku se zmrzlinou a tuším borůvkama,dobré poháry atd.Určitě si vybereš.

Odesláno

tak za

a) nejsem si jist, jestli jak psal Tom_206 bude od půl 12 do 1 dostatek času radši bych to vyděl na 11 ať máme prostor se v pohodě najíst a aby se kuchaři z návalu nezavařili...:D

b) palačinky se zmrzlinou jsou výborný :aut

Odesláno

Tak to dáme radši od 11, máš pravdu :) je nás hodně a aby jsme to stihli :)

Tak už mám jasno, co si dám :D ...

Neuděláme soutěž, kdo sní nejvíc palačinek se zmrzlinou ? Třeba o balíček klubových věcí ? :)

Vzal jsem si inspiraci u Béďovi soutěže s čokoládou :)

Měl by někdo zájem ? Že bych zavčas objednal pár klubových věcí pro výherce :)

Odesláno

Hoši,jenom k té vinárně.Polévku jsem objednal jednu a to : smetanová zeleninová s parmazánem.Věřím ,že bude chutnat všem.A pokud Vám to nebude nějak vadit,tak mi prosím na SZ dejte předběžně vědět,co jste si podle nabídky vybrali,aby to bylo vše nachystáno a nevznikl nám nějaký problém.Díky moc.Tome 206,tebe laskavě prosím,zda by jsi toto mohl hodit každému pro jistotu do SZ,protože ty máš asi předběžný seznam.Děkuji moc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...