Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Skuci: jen co bude trochu času, píšu všem SZ, ať hlasují - moc hlasů tady stejně nebude, protože x lidí není z fóra ;)

Jinak dnes mi odepsala slečna Zvoníková z TPCA a

[align=center]TERMÍN JE OFICIÁLNĚ POTVRZENÝ - 20.4.2012 13:15[/align]

Do prvního příspěvku přidám pravidla exkurze v TPCA, protože jsou závazná a při nedodržení tam některé jedince nepustí.

Takže všichni jsou povinni přečíst si pravidla :)

Odesláno

Taky jsem už hlasoval hned jak ta anketa vyšla, stejně jako 222johny222 taky pro Tavernu. Taky je mi jedno kde se bude jíst, hlavně, že se jíst bude. Taky Kolín neznám, byl jsem tam jenjednou a to už před více než dvaceti lety.

Hele ten co tu anketu vyhlásil nevidí kdo a jak hlasoval? Nebo aspoň kdo? Jestli ne tak je to teda docela blbý.

Odesláno

nevím, jestli to třeba nevidí admini, ale já určitě ne ;):( ...když se dneska zadaří, tak už konečně rozešlu všem SZ, protože takhle by se čekalo věčně :aut

Odesláno
nevím, jestli to třeba nevidí admini, ale já určitě ne ;):( ...když se dneska zadaří, tak už konečně rozešlu všem SZ, protože takhle by se čekalo věčně :aut

dobře děláš,takhle by se čekalo do nekonečna...

Odesláno

Super :super ... není za co :) Taky se těším, doufám, že všichni dorazí :) I kdyby jen na tu exkurzi :)

...ještě se musí ta organizace doladit a ještě domluvit ta restauračka a bobová dráha :)

Zatím to vidím na tu Vinárnu, pochybuju, že to Taverna dožene :)

[upravil dne 24/3/12 18:39 od Tom_206]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...