Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Je to přesně tak jak píšeš Tome,s tím, že ta parkovací plocha pro 100 aut je uvnitř našeho areálu.Tudíž tam je stále volno.

Odesláno

Udělej dneska vyjímku a dej si Sváťovu kuřecí kapsu a farmářské brambory.A pokud Ti to nebude chutnat ,tak to jídlo nech napsat na mně.:papa

Odesláno

Já se přiznám,že jsem ochutnal všechna jídla z masa v této vinárně,a zustal jsem věrný kapse.:D.Takže v případě volby vinárny mám volbu jasnou.

Odesláno

Je to velmi chutné, ledový salát s majonézou,rajčata,kuřecí kousky,tuším posypané parmazánem a to celé v tortile.Z kuřecího mohu doporučit také kuřecí rarášky.To je orestované kuřecí/kousky/ obalované v jemném těstíčku plus farmářské brambory.Nemá chybu.I ta ostatní, jako by obyčejná jídla na jídeláku jsou dělána velice precizně.

I ten smažák Ti Dan udělá.Celý fígl je v tom,že ten kuchař na jednom oleji NEDĚLÁ dvě,tři a více různých jídel.To tam je prostě zakázané takový styl vaření!!!

Odesláno

každopádně je jedno jaký jídlo... ale když jsou jako příloha farmářský hranolky tak to už má to jídlo velký ambice na úspěch teda alespoň u mě :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...