Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Klidně ;) ...kdyžtak se teda poptej na cenu, s tím, že každý si zaplatí svojí útratu sám ;)

a kdyžtak zjisti volný termíny, zhruba od půlky března do půlky dubna ;) Jo a ještě mám dotaz, jak je to u tý taverny s parkováním ? ;)

s parkováním na ho**o. Nedá se tam zaparkovat... ale asi cca 3 minuty cesty od ní je obchoďák a v něm se dá 3 hodiny parkovat zdarma ;-)

Odesláno

tak jsem zjistil info... čím dřív se to bude rezervovat, tím větší šance, že bude volno... podle počtu lidí se buď můžeme posadit normálně v restauraci u stolů, případně venku, nebo je možnost ještě salonku. Tam se vejde max 30lidí.

Jinak co se týká pronájmu je tam 300Kč/hod v případě salonku, ale pokud budeme jíst a pít, tak nic neúčtují, takže jen to co sníme a vypijeme...

jinak na jejich stránkách je i jídelníček. Pokud by někdo chtěl něco extra je potřeba to objednat 24hod. dopředu ;-)

Odesláno

skuci: Díky moc, paráda - jestli to chápu dobře, tak by jsme měli rezervaci zadarmo ;)

Dneska mi odepsali z TPCA, termín mi sdělí dle výběru času exkurze:

Dobrý den, velice děkujem za Váš zájem o naší továrnu. Co se týká prohlídky do TPCA, můžeme Vám nabídnout 3 standardní časy – 8:30, 10:45, nebo 13:15. Prosím, napište mi, jaký čas by Vám nejvíce vyhovoval, dle toho Vám vypíši vhodné termíny.

Takže bych chtěl poprosit Béďu o anketu, který čas by vyhovoval :)

Pozn.: Tenhle výběr termínu mi přijde trochu na hlavu - jak člověk může určit čas, který by byl ideální, když neví v jaký den to bude ? :myslim:roll

Odesláno

Asi to bude trapny dotaz, ale: muze se tam fotografovat? :) Jsem kousek od kolina ale bez fotaku nejedu :)

EDIT: tak nic.

Pravidla exkurze v TPCA:

- minimální věk návštěvníků je 10 let

- minimální počet osob ve skupině je 5 osob, přičemž vaše skupina bude přiřazena

dle možností k již zaregistrované skupině tak, aby byla doplněna kapacita osob

na minimálně 12 osob

- maximální počet osob ve skupině je 36 osob

- seznam účastníků prohlídky předložte při vstupu na osobní vrátnici TPCA

- TPCA nezajišťuje překladatele pro cizojazyčné skupiny

- vstup je umožněn pouze v oblečení s dlouhými rukávy a nohavicemi,

v pevné obuvi bez podpatků

- v celém areálu TPCA platí přísný zákaz fotografování

- zákaz požívání alkoholických nápojů před nebo během prohlídky,

osoby pod vlivem alkoholu či omamných látek nebudou do areálu vpuštěny

- dodržování pokynů průvodců

Porušováním výše uvedených pravidel se vystavujete riziku, že příští exkurze nebude povolena.

[upravil dne 27/2/12 09:51 od Berkoff]

Odesláno

Bohužel, mají tam přísný zákaz fotografování, lze se vyfotit maximálně v místnosti, kde pouštějí video. Co mi psala slečna z recepce, tak kdo bude fotit, tak ho vyloučí z exkurze, případně kvůli tomu můžou ukončit celou prohlídku továrny pro danou skupinu. ;)

Doplním ještě pravidla a podmínky:

Podmínky prohlídky:

- minimální věk návštěvníka je 10 let

- minimální počet návštěvníků exkurze je 5 osob (neplatí pro veřejnost), maximální počet účastníků exkurze je 36 osob

- během exkurze dodržování pravidel

– oblečení a obuv – za nevhodné je považováno oblečení s krátkými rukávy a s krátkými nohavicemi (trička s krátkým rukávem, kraťasy, sukně), dále pak boty s podpatkem, pantofle, sandály

- zákaz fotografování a natáčení v celém areálu TPCA Czech, s.r.o.

- zákaz požíváni alkoholických nápojů před i během prohlídky - v případě podezření na alkohol bude návštěvníkovi provedena dechová zkouška

- TPCA nezajišťuje tlumočníka

- sraz registrovaných návštěvníků na prohlídku je 10 minut před začátkem na osobní vrátnici TPCA

Při nedodržení podmínek, nebudete vpuštěni do areálu TPCA.

Odesláno
skuci: Díky moc, paráda - jestli to chápu dobře, tak by jsme měli rezervaci zadarmo ;)

Dneska mi odepsali z TPCA, termín mi sdělí dle výběru času exkurze:

Dobrý den, velice děkujem za Váš zájem o naší továrnu. Co se týká prohlídky do TPCA, můžeme Vám nabídnout 3 standardní časy – 8:30, 10:45, nebo 13:15. Prosím, napište mi, jaký čas by Vám nejvíce vyhovoval, dle toho Vám vypíši vhodné termíny.

Takže bych chtěl poprosit Béďu o anketu, který čas by vyhovoval :)

Pozn.: Tenhle výběr termínu mi přijde trochu na hlavu - jak člověk může určit čas, který by byl ideální, když neví v jaký den to bude ? :myslim:roll

ano máš pravdu... v případě, že budeme jíst, rezervace zcela zdarma...!!!

Odesláno

Taky si myslím, že čas 13:15 je naprosto ideální ;) klidně by se předtím mohlo dojít na jídlo do restaurace Taverna, po TPCA by se dal vymyslet i nějákej ten program :) Záleží jestli bude dost zájemců.... :roll

Odesláno

Určitě si jí vzít můžeš :D....termín se pokusím dodat co nejdřív, chtěli prvně vybrat čas. Takže jim napíšu 13:15 a bude, souhlas ? :)

Až bude termín, tak se nahlašujte do SZ, ať v tom nemám bordel ;)

Odesláno

Předběžné jsem stanovil ten čas 13:15 a zde jsou volné termíny:

23.3.2012 (pátek)

6.4.2012 (pátek)

12.4.2012 (čtvrtek)

13.4.2012 (pátek)

19.4.2012 (čtvrtek)

20.4.2012 (pátek)

Takže vybírejte, dle recepce termíny rychle mizí, tak ať si můžeme zvolit ten nejlepší :):roker

Odesláno

Kujon106: Tak to je paráda, díky ;) Tohle hodně usnadní plánování :)

Kdyžtak chci poprosit každýho, kdo má zájem ať jako jméno vloží přezdívku :)

Předem Díky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...