Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Exkurze TPCA  

1. 1. Exkurze TPCA

• Vinárna u Uhlíře
      10
    • Restaurace Taverna
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Jo Kostnice, jak říkám, není to pro každýho - osobně mě to právě nebavilo a zrovna ne každej tohle má rád. Koho by to zajímalo, není problém se tam podívat, já tu potřebu teda nemám :)

tak tak... vidim to stejně... ale lidi který tam nebyli tak nevědí... a je fakt že za těch 50kč co je vstup či co, tak to stojí ;-) a když se to někomu nelíbí, tak toho nelituje že za to dal hodně peněz...

Odesláno

To je pravda, já to mám ještě jako student za 40Kč :D, ale i tak to za to stojí, je to zajímavý ale jak říkám, ne každému se tohle líbí a nerad bych aby někdo nebyl spokojený ;)

Jinak asi co se týče tý restaurace, zvolil bych http://www.tavernakolin.cz/

Vypadá to tam slušně :)

Odesláno

:D ... Přesně takhle jsem to myslel, zamluvit salonek nebo popřípadě pár stolů - salónek má jen 30 míst, nerad bych aby někdo seděl mimo, kdyby se náhodou naplnila kapacita exkurze - tj. 36 lidí :)

Pozn.: Nechci vybírat peníze dopředu a objednávat jídlo apod. - raději ať si každý vybere dle gusta a uhradí ve vlastní režii :)

Ta Taverna vypadá opravdu dobře, jídelní lístek taky není vůbec špatný :) Kdyby jsi to tam mohl zamluvit, byl bych ti moc vděčný ;) Kdyžtak datum upřesním, až mi ho sdělí z TPCA

Odesláno

S poplatkem za rezervaci počítám ;)

Béďo, viděl bych to každopádně na čtvrtek exkurze od 15:30, pak ta restaurace Taverna - popřípadě před, aby jsme nešli do TPCA hladoví :D ... pokud budou mít volno, tak bych to viděl na datum 22.3. nebo 29.3. nebo 5.4. nebo 12.4.

Po 12.4. bych jako organizátor nemohl - maturuju (musel by vyjít dobrej termín, kdy bych měl čas :) )

Kujon106 - by byla paráda :)

Odesláno

Kdyžtak by šel ještě týden po, praktickou z účetnictví mám 16.4. :)

Takže další termín by byl 19.4.

Kdyžtak se vyjádřete, kdy by to bylo nejvhodnější ;)

Odesláno
S poplatkem za rezervaci počítám ;)

Béďo, viděl bych to každopádně na čtvrtek exkurze od 15:30, pak ta restaurace Taverna - popřípadě před, aby jsme nešli do TPCA hladoví :D ... pokud budou mít volno, tak bych to viděl na datum 22.3. nebo 29.3. nebo 5.4. nebo 12.4.

Po 12.4. bych jako organizátor nemohl - maturuju (musel by vyjít dobrej termín, kdy bych měl čas :) )

Kujon106 - by byla paráda :)

vytvoř tady na vlákně anketu... každopádně... já osobně bych dal termíny... třeba ve-ti denním rozestupu... 22.3., 5.4., 19.4. ať si každej vybere... jinak ten poplatek za rezervaci se mi moc nezamlouvá... náhodou to nevyjde a zbytečně něco platit... mno nevim, zjistil bych kolik by za to chtěl... a hlavně jestli opravdu před nebo po TPCA

Odesláno

datum jsem psal výše, příští týden upřesním - budu jim tam volat :)

chtěl jsem tady udělat anketu, ale nejde to :-/ a nechce se mi zbytečně dělat nový vlákno ;)

Skuci - byl bych rád, kdyby jsi to zjistil - asi bych to spíš udělal před, ať tam nejdem hladoví :)´Předem díky :)

Odesláno

Klidně ;) ...kdyžtak se teda poptej na cenu, s tím, že každý si zaplatí svojí útratu sám ;)

a kdyžtak zjisti volný termíny, zhruba od půlky března do půlky dubna ;) Jo a ještě mám dotaz, jak je to u tý taverny s parkováním ? ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...