Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele... Pro typickeho uzivatele alegra je samo posilat neco do zahranici komplikace .tak proste se ve vetsine pripadu na to vyserou.

To i ty jako cech a uzivatel aukra udelas to stejne,kdyz ti napise nekdo ze zahraci. A navic kdyz mas kseft u sebe doma. Jako maji oni tam. Porovnej nabidky a musi ti byt jasne ze si to komplikovat nebudou. Sezen, paklize bydlis v pohranici, nekoho kdo ma tam znameho ci treba rodinu a kupuj pres ne. Pak neni problem. navic polaci ne z pohraniciceaky moc nerozumi.

Odesláno

ale panove, to je typicky ceske, jen na tyhle vychytavky co tam nebyly jsem srazil cenu o 10.000, jestli me jejich dokoupeni bude stat max 4.000 tak je to porad dobrej obchod. :cool:

Odesláno

Navigaci za 25 litru? Nech se vysmat. Tak hluboko jsem jeste nepadnul abych daval 25 litru za neco co muzu mit za 3.000. A navic to je prenosne a muzu to pouzivat jak v druhem aute tak I na motorce. :aut

Odesláno

Se jenom ptám, když opěrka nebyla, roletka nebyla, tak se ptám i na jiné věci.

PS: Jak jsem zkusil navi origo, tak auto bez navi bych už nechtěl. Aspoň ji nezapomenu doma, což se mě stávalo.

Odesláno

PS: Jak jsem zkusil navi origo, tak auto bez navi bych už nechtěl. Aspoň ji nezapomenu doma, což se mě stávalo.

jo jasne, vsechno je to individualni a hlavne o prioritach. Co jeden zavrhuje, bez toho druhy nemuze byt a neda na to dopustit.

Odesláno

Holá pravda pravdoucí, mohu potvrdit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...