Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v peugeotu za hrozé peníze:o:

Referenční číslo Označení Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH Volba

00008337KX KRYT ZAVAZADEL 5 037,75 CZK 6 045,30 CZK 6 045,30 CZK

Odesláno

Já jsem si ji sehnal na aukru za 2500kč, volal jsem do Peugeotu a cena byla lidových 5000kč...:-D.....fuj, chce se mi zvracet velebnosti....:D

Odesláno

no je to sila, ja tam prave dnes taky volal, jak pise elton, v Peugeotu 6,045, na ebay.de 150 eur, na ebay.uk 41 GBP, takze asi neni co resit. Za tech 2.500 to byl sakra dobrej kauf, : - ))

Odesláno

He he co je na tom podezreleho? Normal cena za roletku v pl je kolem 200 zloty. Aukro se s nabidkou neda. Ale opravdu neda srovnat. V pl bezne je k dostani cely interier plechy atd na 5008 . Original samo...

Ja teda tu mou vubecnevozim , po koupi jsem ji odlozil a jeste nepouzil. Asi ji dam na ceske aukro za 4000tis ,:-D:-D:-D:-D at nejsem podezrele levny :-D:-D.

Odesláno

Já kupoval tu rolovací síť na psa nebo náklad za 2500kč..normal cena 5000kč s dph....jsme se nepochopili....nebo spíše asi já.....:myslim

Odesláno

A mas ucet na aukru a nebo na allegru? S ID z aukra se muzes v pohode prihlasit na allegro a nakupovat tam. Akorat pak nevim jak s placenim. Oni mi posilaj jen cislo uctu. Ale ja potrebuju swift jejich banky, adresu atd. A to uz je problem z nich dostat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...