Joozino Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 hoši, pri zaradení spiatočky mi vypíše chybu ABS a EPS..pri normalne jazde dopredu sa mi to este nestalo, len dozadu, co by to mohlo byt ? Citovat
Judes Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Skús diagnostiku, tá by mohla niečo napovedať. Citovat
Joozino Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 dikes, no to skusim urcite a potom napisem ked budem mudrejsi ze co to napisalo Citovat
strick Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 zatial si nerob stres a pokukaj z vnutornej strany prednych kolies snimac ABS....lubi sa tam nachtat lad abo bordel z posypacu.... Citovat
Joozino Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 dakujem..to mam dnes v pláne, je prekrasne vonku Citovat
MatrixChose Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Mě to chybu házelo když jsem to koupil, občas, neřešil jsem to, rok nic a teď po zimě asi 2x. Mě dia psala spínač (na brzdovým pedálu). Citovat
Judes Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Ale Jožinovi to robí len pri zaradení spiatočky a s tým brzdovým spínačom by o robilo aj počas jazdy dopredu, prípadne pri stlačení brzdového pedálu . [upravil dne 3/3/12 21:15 od Judes] Citovat
MatrixChose Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Já vim že jo. A co když má špatnou kostru v zadních světlech a tahá mu to zpětně proud, třeba... Citovat
Joozino Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 no mne je to praveze neprijemne, lebo napr. ked sa otacam a vypise mi to chybu a pokracujem v ceste dalej (dopredu) tak mi to stale hlasi ze je chyba, akonáhle vypnem motor a znova nastartujem a idem len dopredu, tak je vsetko v poriadku..len spiatocka to robi a ked vytocim kolesa (ked cúvam) Citovat
HonzaZ Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Takto nic nevymyslíš. Jdi na dia a uvidíš. Citovat
Joozino Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 no hej..a dnes som zistil, ze ani nemusim zaradit spiatočku, ked cúvam dozadu dolu kopcom a vytocim uplne kolesa (ze sa otacam) vtedy to zacne blbnut.. Citovat
Joozino Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 ale, bratranec je v nemecku a pride na konci tyzdna, tak musim cakat Citovat
Joozino Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 aj by bola, len ja mu doverujem a on ma aj servis, tak by mi to aj hned opravil...vies ako rodina tak to mam lepsie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.