Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
mmch, kdyz byste se vratili k puvodnimu tematu, tak 15\" kola jsou na 206 celkem standardni zalezitost :D a nyni se muzete vratit zpet k reseni kravin :D:D

Myslim ze kola ma Lucinka vyresny a ted sou na rade kraviny :D :D :D :D

Odesláno

agresssor: no, co kdyby nahodou... chapu, ze tedka ma asi uplne jine problemy nez kola, ale co kdyby nahodou :D

Jinak se taky hlasim k tem, kteri ocekavali nejaky zaval hloupych otazek a zatim kde nic, tu nic :( Zaregistroval jsem jenom jednu a celkem slusnou. Spis jsem cekal neco typu:

• jestli je normalni mit na motoru 1.4 prumernou spotrebu 25l/100km,
  • jestli ma televize dvirka,
  • ktera planeta je nejblize slunci,
  • jake boty k modro-zeleno-otanzovym satum atp..

A zatim nic takoveho, teda musim rict, ze velke zklamani. Jsem se tesil, co vsechno novyho se nedovim :(:D:D:D

Odesláno

Teď? Stádium kdy se rozeběhnu do první pobočky Český pojišťovny s histerickým hulákáním a seřvu prvního člověka, kterýho uvidím .. .chudáka.

To auto stále stojí a čeká a až se tam milá ČP dostaví... je to už týden a den a nebyli schopní. Takže stádium? Nehnuto... !!!:grr

Odesláno

Nechce se jim vůbec nic :) Reklamu snad ani nebudu raději komentovat ... nevím jak jsou na tom u nich jiní a tak na ně nechci házet špínu :)

Třeba je to jen o mém štěstí :)

Nicméně od středy tam každý den někoho posílají a výhledově nejdéle do druhého dne to má být vyřízené :) ... takže...

Odesláno
to jsem teda nenasel, protoze jsem nehledal :D chtel jsi jeste neco krome tech svetel? :)

Tak ted ti to presne nereknu ale vis jak kdykoliv se neco hodi az budes mit po tech zkouskach ta bych se stavil a pripadne ceknul co ti zbylo co ty na to ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...