agresssor Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 mmch, kdyz byste se vratili k puvodnimu tematu, tak 15\" kola jsou na 206 celkem standardni zalezitost a nyni se muzete vratit zpet k reseni kravin :D Myslim ze kola ma Lucinka vyresny a ted sou na rade kraviny :D :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Non joo, jak někam vleze Agresssor tak je z toho chatovací vlákno:D:D:D Citovat
švejk Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 agresssor: no, co kdyby nahodou... chapu, ze tedka ma asi uplne jine problemy nez kola, ale co kdyby nahodou Jinak se taky hlasim k tem, kteri ocekavali nejaky zaval hloupych otazek a zatim kde nic, tu nic Zaregistroval jsem jenom jednu a celkem slusnou. Spis jsem cekal neco typu: jestli je normalni mit na motoru 1.4 prumernou spotrebu 25l/100km, jestli ma televize dvirka, ktera planeta je nejblize slunci, jake boty k modro-zeleno-otanzovym satum atp.. A zatim nic takoveho, teda musim rict, ze velke zklamani. Jsem se tesil, co vsechno novyho se nedovim :D:D Citovat
agresssor Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Non joo, jak někam vleze Agresssor tak je z toho chatovací vlákno:D:D:D Teda Radku nevim co tohle melo znamenat :D chces rict ze sem nejaka drbna ? Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Agresssor je hrozná drbna .. já to říkám furt švejku, kola mám už fakt vyřešená .. teď jen aby se mohla zase točit Citovat
švejk Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 coz o to... muzou ...staci nechat skutalet z kopce dolu inspiracka zde: http://www.youtube.com/watch?v=hmwepv_zUfI Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Děkuji pěkně raději bych aby to už bylo pojízdné Citovat
švejk Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 budu drzet palce v jakem stadiu se cela zalezitost nachazi ted? Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Teď? Stádium kdy se rozeběhnu do první pobočky Český pojišťovny s histerickým hulákáním a seřvu prvního člověka, kterýho uvidím .. .chudáka. To auto stále stojí a čeká a až se tam milá ČP dostaví... je to už týden a den a nebyli schopní. Takže stádium? Nehnuto... !!! Citovat
švejk Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Hm, zacinam bejt rad, ze mam auto pojisteny, tam kde mam Nechce se jim pustit chlup, co? Hadam teda, ze tahle reklama: http://www.tvspoty.cz/ceska-pojistovna-skoda-je-otazkou-vteriny/ je brana s lehkou mirou nadsazky, co? To ti ani nerekli vyhledove, kdy se hodlaji uracit? Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Nechce se jim vůbec nic Reklamu snad ani nebudu raději komentovat ... nevím jak jsou na tom u nich jiní a tak na ně nechci házet špínu Třeba je to jen o mém štěstí Nicméně od středy tam každý den někoho posílají a výhledově nejdéle do druhého dne to má být vyřízené ... takže... Citovat
švejk Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 od stredy? no, vidis kolik tam uz bylo lidi a ty si stezujes... Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 agresssor: drbna jsi švejk: ... no super, tak ještě kdyby to tak bylo Citovat
agresssor Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 :D :D tak si rad popovidam teda zapojim se do konverzace Citovat
agresssor Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Angel: Bohuzel no švejk: prosim te nasel si doma nejaky ty veci po tvoji 406 ty?? Citovat
švejk Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 to jsem teda nenasel, protoze jsem nehledal chtel jsi jeste neco krome tech svetel? Citovat
agresssor Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 to jsem teda nenasel, protoze jsem nehledal chtel jsi jeste neco krome tech svetel? Tak ted ti to presne nereknu ale vis jak kdykoliv se neco hodi az budes mit po tech zkouskach ta bych se stavil a pripadne ceknul co ti zbylo co ty na to ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.