DERT123 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 RT3...také malé úzke jednofarebné (oranžové)...určite viete...píšem to ako pňak...no proste som sa dozvedel, že to vraj môže byť konektor na pripojenie Notebooku. Ja vám neviem...Ako do kompov sa rozumiem, ale takú koncovku sú žiaľ bohu ešte nevidel ako mám v aute? to je RD4 Citovat
cvrlo Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 RT3...také malé úzke jednofarebné (oranžové)...určite viete...píšem to ako pňak...no proste som sa dozvedel, že to vraj môže byť konektor na pripojenie Notebooku. Ja vám neviem...Ako do kompov sa rozumiem, ale takú koncovku sú žiaľ bohu ešte nevidel ako mám v aute? k notebooku by si predsa nepotreboval mikrofón... Citovat
DERT123 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 mozno predosly majitel skypoval a potreboval zvlast mikrofon Citovat
DERT123 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 mozno to je ozaj koncovka na notebook alebo klavesnicu aj tento ma v aute klavesnicu http://peugeot-407.autobazar.eu/30-i-v6-id2745956.html Citovat
AURORA Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 ja viem, že je to smiešne...uviedol som to len preto, lebo kamarátov otec ma NB v aute...pripojený cez podobný konektor mi písal...preto sa snažím uviesť všetky možnosti sem...či náhodou niekto niečo také nemá...ale vyzerá to tak...že je to iba \"šmece\" na vyhodenie... PS: máte niekto angel eyes na 407...uvažoval som, že sa po niečom pozriem...na 407 by to nemuselo vyzerať zle ? Citovat
DERT123 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 vsak v tom linku co som dal mal borec tiez klavesnicu v aute takze mozno ten pred tebov mal tiez .... a angel eyes ... niekde to tu uz bolo len neviem kde edit: tak uz viem [upravil dne 2/3/12 17:34 od DERT123] Citovat
Joozino Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 kks klavesnicu ? moj ty boh..asi hral po ceste CS Citovat
AURORA Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 tak ja asi klávesnicu nie....čo by som na tom hral... PACMAN ? :D no neviem chlapci...asi to pôjde vonku... Citovat
cvrlo Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 mozno to je ozaj koncovka na notebook alebo klavesnicu aj tento ma v aute klavesnicu http://peugeot-407.autobazar.eu/30-i-v6-id2745956.html človeče, on tá má windows xp!!!:o neviem si predstaviť, ako to počas jazdy ovláda... Citovat
stefano Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 odmontovat a zahodit nepochopim ako moze takto niekto robit HF sady Marcel sa čuduješ? Na toto čo povieš? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=157785401&pageNumber=1&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=42&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&negativeFeatures=EXPORT&colors=SILVER&categories=Limousine&tabNumber=2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.