Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých.

Za prvé brzdy:

Mám problém s brzdami a to taký, že pedál mi do týždňa klesne pomaličky až na podlahu s tým, že potom už je len obtiažne zastaviť, teda takmer vôbec. Kvapalina v nádobke je, teda viditeľne z nej neubudlo. Ono by na tom nebolo nič divné ak by sa mi to stalo po prvý krát, tak dobre chyba sa vyskytla, stalo sa. Ale za dva, tri týždne ide auto už tretí krát do servisu s tým istým problémom. Po prvý krát vymenili kvapalinu, po druhý krát vymenili hlavný valec s tým, že keď som odchádzal tak pedál bol tak citlivý a tvrdý a na dotyk som hrýzol volant. No ale do dvoch dní bol zase mäkký. Nakoniec to vyzerá tak, že hlavný valec bol dobrý a oni si proste urobili tak ako im prišlo, len neopravili to čo mali. Kedže auto už po tretí krát má presne také isté doslova symptómy. Chcem sa opýtať a poprosiť o radu v čom môže byť chýba, kedže kvapalina zjavne neuniká. Nechcem aby mi auto stálo pod blokom a sadalo naňho po čase lístie a po druhé, keby mi brzdy vysadili hneď, tak si ani neviem predstaviť, kedy by som do niekoho ešte ako vrazil. Pripadne ešte aj zabil, takže som k°revsky nazlostený :bacha. Mám taký pocit, že v tom servise to funguje tak, že prídem s jednou chybou a odchádzam s dvoma prípadne dostanem darček ako bonus. A toto nie je prvý krát, že som sa tam musel vracať!!! Ale už viac krát tam nejdem, ani mi nejde o peniaze ale o to čo sa mohlo stať a ešte môže. Obšikal by som im hlavy. Perlička na koniec, technik volal mojej mame a povedal jej (citujem): \"pani, to sa stalo to, že agresívna brzdová kvapalina rozožrala gumičky (tesnenia) na hlavnom valci\", samozrejme to sa stalo za pár dni (tým sa myslia dva až štyri dni, pričom kvapalina je nová a nový hlavný valec nebol v aute dlhšie ako dva dni, čo to zase začalo).

Ďakujem za odpoveď.

Druhá vec:

Do teraz som sa tým nezaoberal ale tak už by mi to trebalo dať do kopy. Trčí mi zo stredového panelu taký kábel (od kedy je kúpené), na ktorého konci je takýto konektor viď. fotka. V aute mám aj mikrofón, iba mám problém zohnať na to nejakú redukciu napr. na mikro USB alebo port na Nokiu. Viete aký je to konektor? Túto v SUPER servisoch nemajú šajnu čo to je a v predajniach s mobilmy a elektronikou vyzerali ako keby som im doniesol ukázal mesačný kameň. Ak mi viete poradiť ako to spojazdniť, prípadne čo to je za konektor a kde zohnať redukciu, veľmi pekne Ďakujem za odpoveď.

S pozdravom Michal

post-38504-14109622534584_thumb.gif

Odesláno

ja to tipujem na handsfree na nokiu...:myslim

len asi chýba samotný držiak na mobil

neviem, odkiaľ si ho kúpil ale podobný držiak na mobil býval v autách dovezených z D:myslim

Odesláno

Nie, na nokiu, nie...nokie mám doma všelijaké. A je to tam od kedy sa kúpilo auto, takže to tam namontoval predchádzajúci majiteľ. A držiak je tiež namontovaný. Len na fotke nie je vidno lebo som chcel urobiť detail samotného konektoru. A mikrofón je pichnutý nad spätným zrkadlom. A auto je z Belgicka alebo Holandska.

Odesláno

neviem, aký máš ročník auta ale to boli držiaky na staré tipy mobilov

takže by to mohla byť aj nokia

pochybujem, že kvôli držiaku budeš zháňať nejakú starú haraburdu:D

ja osobne som videl také držiaky len na nokie ale možno existovali aj na iné typy

Odesláno

inak, čo sa týka tých bŕzd, ja som mal zvolávačku, menili mi nejaký ventil (už som zabudol, aký presne to bol) na brzdovom systéme, ktorého závada spôsobovala, že za silných mrazov auto nebrzdilo, no netvrdím, že je to tvoj prípad, len ma to napadlo...:myslim

Odesláno

No tie brzdy odišli po tých -25 a menej mrazoch, resp. hneď par dní po nich. Takže to je celkom dobré vedieť. No a s tou sadou, či čo to je...to sa pokusím nejako vybrať, alebo to dám vybrať niekde v servise. Lebo to vyzerá ako chobot zo slona.

Odesláno

RT3...také malé úzke jednofarebné (oranžové)...určite viete...píšem to ako pňak...no proste som sa dozvedel, že to vraj môže byť konektor na pripojenie Notebooku. Ja vám neviem...Ako do kompov sa rozumiem, ale takú koncovku sú žiaľ bohu ešte nevidel ako mám v aute?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...