Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych,

dnes som si vsimol, ze mi na mojej 207 trosku hore odstavaju prave predne dvere. Ked to porovnam z lavou stranou pri pohlade zo zadu, tak tie su v jednej rovine. Kdezto tie prave v hornej casti vycnievaju (smerom von od auta) asi o cca 1-2 mm nad zadnymi dverami. Funkcnost to nijak neovplyvnuje. Je to v pohode a som iba moc narocny, alebo to je na reklamaciu. Vsimol si tu niekde na fore, ze sa tu podobny problem uz riesil, ale ten sa tykal modelu 407. Tam to uzavreli s tym, ze neriesit, ze to tak proste ja a hotovo... Ma niekto z Vas podobny problem na svojej 207?

Auto je nove, takze zle urobena buracka je vylucena.

Dik

Odesláno

Je to Peugeot tak nejakých 1-2mm asi nemá zmysel riešiť... holt si chalani v Trnave trochu cez víkend popili a v pondelok to blbo zložili.

Ja to radšej neporovnávam aby som mohol v noci spávať... :D

Odesláno

Sorry, nefšimol som si ten outdoor v popise... :mad:

Takže pipi, mám ísť aj ja a poukazovať celé auto, kde mi to nesedí o 1-2mm??? :D

Asi by som tam bol hoooodne dlho... :aut

[upravil dne 3/2/2012 08:17 od Cinicman]

Odesláno

1. v záruke by mali posunúť pant - pripasovať. To znamená povoliť skrutky a o pol mm posunúť do správnej polohy.

2. možeš to skúsiť sám, alebo s niekým, ale pozor, može sa stať, že sa skrutky posunú moc a budeš ťažko hľadať akúkoľvek polohu. Pritom by som radil, povoliť len horný pánt a skrutky povoliť len troška. aby to neuhlo príliš.

3. teoretická možnosť rukou dvere trochu prihnúť. Aj by som to skúsil ako prvé - rukou primeraný tlak v žiadanom smere - snáš máš toľko citu, aby si dvere nezlomil...

Odesláno

Hlavne im to servisákom nenechávaj bez dozoru lebo to napravia štýlom \"páka hore\" a to si môžeš spraviť aj sám... :D

EDIT: Tak P607Olda bol v bode 3 rýchlejší... :papa

[upravil dne 3/2/2012 12:17 od Cinicman]

Odesláno

západka zámku je totok:), mírně povolíš šrouby a posunem této západky docílíš vycentrování dveří, pozor--néé vždy!, usadit dveře do rámu (futer) vypadá jednoduše, ale není tomu tak vždy, někdy pomůže ,,dorovnání\'\' přes koleno, jak píše --pipistrel--, ale to by měl dělat ten, kdo má o tom páru;)

post-12085-14109622536158_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...