Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, nevim jestli se to tady řešilo, ale blbnou mi přední okna, když stáhnu okno do třeba půlky a potom chci zpátky nahoru vemu málo za vypínač smerem nahoru, okno škubne směrem nahoru a pak se rozjede až dolu a to dělá na obou stranách. Mám 307SW. Nevíte co s tím. Díky.

Odesláno

Tak sem neska zkoušel nakonfigurovat ty dorazy a nic platný, závada pořád stejná. Tak nevim co stim. Je to docela blbý když si otevřete kousek okno a pak ho chcete zavřít a vono se otevře celý, sráč jeden.

[upravil dne 4/3/12 22:10 od Karlosi]

Odesláno
Tak sem neska zkoušel nakonfigurovat ty dorazy a nic platný, závada pořád stejná. Tak nevim co stim. Je to docela blbý když si otevřete kousek okno a pak ho chcete zavřít a vono se otevře celý, sráč jeden.

[upravil dne 4/3/12 22:10 od Karlosi]

tohle mi dělalo to samý, když jsem to koupil a musel jsem rozebrat tlačítka a vyčistit a už je to OK. Rozebírá se to lehce a vyčistil jsem to lihem :papa

Odesláno

Okna nechte promazat v servisu, dělalo mi to taky, mázli to sprejem a je klid :roker Možná to uděláte i sami, prostě se to sklo a okno jenom nastříká nějakým sprejem a je to. Taky mi před tím blblo :papa

Odesláno

Jak psal ,,JaraKara,, dělalo mi to uplně to samé a po rozebrání a vyčištění bez problémů. Je tam jen jeden šroubek a pak šroubovačkem vycvaknout cele ovladani ven. Odpojit konektory. Pak vyndat tlacitko na prepinani mezi P a L zpetnym zrcatkem (zvrchu drzi celou tu krytku, kdyz se sunda jde to pak rozebrat) Je tam jen nacvaknute. Po te ze spodu celeho ovladani jsou plastove pacičky, takže cele rozebrat, vše bez šroubků, jen nacvakané. Očistil jsem vatičkou a lihem plošky pod tlačitky a vůbec celé vyfoukal a zase složit zpět :cool: 20min. prace .. pohoda :papa

Odesláno
Jak psal ,,JaraKara,, dělalo mi to uplně to samé a po rozebrání a vyčištění bez problémů. Je tam jen jeden šroubek a pak šroubovačkem vycvaknout cele ovladani ven. Odpojit konektory. Pak vyndat tlacitko na prepinani mezi P a L zpetnym zrcatkem (zvrchu drzi celou tu krytku, kdyz se sunda jde to pak rozebrat) Je tam jen nacvaknute. Po te ze spodu celeho ovladani jsou plastove pacičky, takže cele rozebrat, vše bez šroubků, jen nacvakané. Očistil jsem vatičkou a lihem plošky pod tlačitky a vůbec celé vyfoukal a zase složit zpět :cool: 20min. prace .. pohoda :papa

přesně tak...vše funguje jak má :)

jinak kluci...nevíte kde bych sehnal jedno tlačítko? měl jsem prasklou tu jednu packu a nějak tam už nebyla...asi ji někdo vyndal přede mnou...jedná se jen o to vrchní plastové tlačítko :)

Odesláno

Díky, o víkendu to zkusím rozbrat. btw. byl sem s tím v origo servisu, na dia nenašli nic, tak mně navrhli výměnu komplet té jednotky co ovládá okna za 8000,-. Vysmál sem se jim a jel domů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...