rkolac Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Čau,možná někdo z vás podadí nebo už se s tím setkal,jak jsem už psal dříve,začíná se mne ozývat podvozek a to tak že to vyloženě nebouchá ale někde vezmu díru nebo přejezd od tramvaje a podvozek se divně rozvybruje až je to cítit dost ve volantu,loni jsem dělal čep řízení na jedné straně kde jsem to odhalil že se kolo pohybovalo,tenkrát to fakt byly rány ale momentálně se nikde nic nehejbe,vše drží.,nechci měnit pokus omyl,tak mne napadlo jestli někdo něco podobného už neřešil,možná to bude ten druhej čep řízení,poznám to vůbec že je pryč když se kolo nehejbe:bacha.Nebo takhle ,co všechno dole má vliv na bouchání a co se dá měnit,čep řízení,rameno..... díky za rady:papa:papa [upravil dne 1/3/12 20:50 od rkolac] Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 sjeď na STK a domluv se jen na třasák--stojí to pár korun a zjistí tam,kde jsou vůle--je toho moc, co má vliv na bouchání,vibrace,plavání Citovat
rkolac Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 Muj tchán pracuje na stk:D ale je to trochu dál,až tam pojedeme na víkend tak to tam nejspíš dám,jen mne napadlo zda to někdo už neřešil,čím víc toho vím,tím líp:super Citovat
maikl78 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 co treba spodni cepy,ulozeni ramen,stailizacni tycky,ale vidim to na vuly v rizeni,asi cep. Citovat
rkolac Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Čep udělám asi každopádně,jelikož bych potřeboval i geometrii. Citovat
martan11 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 no bohuzel nase krabice trpí na vůli v řízení-převodka nebo táhlo. Mam podobny problem,při přejezdu nejake příčné nerovnosti to cítím ve volantu.Zkousel jsem vůli na táhle a neco tam je,jen jeste nevim jestli v převodce nebo samotne tahlo. Mrkni na to idealne nekde na zvedaku at muzes dat ruku na manzetu co je natahla na prevodku a zjistit kde to chodi. Citovat
rkolac Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 no bohuzel nase krabice trpí na vůli v řízení-převodka nebo táhlo. Mam podobny problem,při přejezdu nejake příčné nerovnosti to cítím ve volantu.Zkousel jsem vůli na táhle a neco tam je,jen jeste nevim jestli v převodce nebo samotne tahlo. Mrkni na to idealne nekde na zvedaku at muzes dat ruku na manzetu co je natahla na prevodku a zjistit kde to chodi. A jsou to výměnné díly nebo je to na celé řízení Citovat
martan11 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 tak tahlo je jako ND,ale prevodka je draha jak prase,takze jedine shanet starsi bez vule,anebo se s tim smirit. Citovat
rkolac Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Tak jsem s toho nějakej jalovej:myslim,dnes jsem přezul na letní org. alu kola,jaké tam mám od začátku,možná je to normální ale při jízdě mne přijde že jde auto hůř ovládat,jako kdybych jezdil na kolech jiného(širšího) rozměru,celkově jde volant více ztuha.Tlak dnes dohuštěn na předepsaných 2,3 a prostě jde to hůř než na plechách co jsem tam měl přes zimu i to teď je nějak víc na podvozku cítit,víc to mlátí.:nevimblbě se to popisuje,jde mi o to čím to je,gumy vepředu mám Michelin z roku 2009,tím by to být nemělo,možná jsou kola více vylezlá ven z podběhů a je větší páka na podvozek.Prostě je auto tvrdčí něž před tím ale proč? Setkal se s tím někdo? asi půjdou pryč a obuji to na plechy a koupím poklice:bacha:blicismajlik Ještě jsem zpozoroval že když při stání pohybuji rychle volantem ze strany na stranu (sem tam,sem tam ),tak je slyšet ťukot někde sezpodu,podle mne to jde přímo odspodu a ne od kol,jako by tam bylo něco volného,po čem bych měl jít,rovnou po řízení??Pokud je auto v tahu tak je to znatelně lepší. díkes [upravil dne 16/3/12 11:58 od rkolac] Citovat
dusan2 Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 tak tahlo je jako ND,ale prevodka je draha jak prase,takze jedine shanet starsi bez vule,anebo se s tim smirit. Poznam firmu ktora to repasuje. Zaruka 1 rok. Posielal som tam kamosovi na stillo stalo to okolo 150 eur. Citovat
rkolac Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 :myslimnějak nevím na co se zaměřit,do servisu se mne nechce(udělej tuto a tamto a tisíce pryč a bouchání pořád) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.