lamancha Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Zdravim, stavba pokracuje - a tak nemate nekdo dobre zkusenosti s elektrikarem na trase Brno - Vyskov? Jednomu jsem to nabizel a rekl, ze to vypada moc komplikovane:o asi je dost jednoduche prace:D Diky Citovat
zoby Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 ahoj, šikovnýho elektrikáře znám. jestli máš zájem pošlu kontakt přes SZ. Citovat
bajza206 SW Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Tak to bych rád viděl co tam máš tak strašně komplikovanýho:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Benžík Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Taky opravuju starej dům, elektrikář jsem, tak si elektriku dělam sám. Přestože jsem nikdy el. v baráku nedělal, zatim jsem nenarazil na nic, co bylo komplikovaný. Teda kromě ČEZu. Stejně dělam podlahy, tak si můžu snadno natahnout kabely kam chci, jaký chci a kudy chci. [upravil dne 7/3/12 21:43 od Benžík] Citovat
Péťa Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Třeba to má být inteligentní dům. V dnešní době bych o tom určitě uvažoval, minimálně přípravu kabeláže. Citovat
punkac Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 jj, to by tak hrálo, aby mi barák inteligentně říkal:\"ne, ne! Další pivko by mohlo poškodit tvá játra, ledničku ti neotevřu, běž si raději zaběhat\" Citovat
lamancha Odesláno 8. březen 2012 Autor Odesláno 8. březen 2012 No inteligentni rozvody tam nebudou a nic komplikovaneho taky ne, proste se panu mistrovi asi nechtelo...byly tam dle projektu 4 rozvadeče... Dal jsem poptavku pres internet a jen koukam, jak se nabidky lisi = od 70 do 220t. No a ty inteligentni rozvody mi nabizeli taky...k cene jsme se ani nedostali:D Citovat
Ajdamek Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 No inteligentni rozvody tam nebudou a nic komplikovaneho taky ne, proste se panu mistrovi asi nechtelo...byly tam dle projektu 4 rozvadeče... Dal jsem poptavku pres internet a jen koukam, jak se nabidky lisi = od 70 do 220t. No a ty inteligentni rozvody mi nabizeli taky...k cene jsme se ani nedostali:D no inteligentní rozvody máš tak 400tkc a vejš podle toho co si navymejšlíš (v tom beru řídící systém, rozvaděč, ovládací prvky, Lan sít, ovladače, regulace topení) peta: příprava na inteligentní dům jaksi nejde, bud to udělat rovnou nebo klasiku. Například v vypínačům se tahá slaboproud. [upravil dne 8/3/12 20:13 od Ajdamek] Citovat
lamancha Odesláno 8. březen 2012 Autor Odesláno 8. březen 2012 4 rozvaděče? To není na RD zrovna málo no prave, zacalo to projektem a pak se to vezlo dal... ale jo, neco z toho vyleze, at tam daji treba jeden rozvadec, hlavne at se podepisou pod revizi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.