Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

stavba pokracuje - a tak nemate nekdo dobre zkusenosti s elektrikarem na trase Brno - Vyskov? Jednomu jsem to nabizel a rekl, ze to vypada moc komplikovane:o asi je dost jednoduche prace:D

Diky

Odesláno

Taky opravuju starej dům, elektrikář jsem, tak si elektriku dělam sám. Přestože jsem nikdy el. v baráku nedělal, zatim jsem nenarazil na nic, co bylo komplikovaný. Teda kromě ČEZu. :myslim

Stejně dělam podlahy, tak si můžu snadno natahnout kabely kam chci, jaký chci a kudy chci.

[upravil dne 7/3/12 21:43 od Benžík]

Odesláno

jj, to by tak hrálo, aby mi barák inteligentně říkal:\"ne, ne! Další pivko by mohlo poškodit tvá játra, ledničku ti neotevřu, běž si raději zaběhat\"

:D

Odesláno

No inteligentni rozvody tam nebudou a nic komplikovaneho taky ne, proste se panu mistrovi asi nechtelo...byly tam dle projektu 4 rozvadeče... Dal jsem poptavku pres internet a jen koukam, jak se nabidky lisi = od 70 do 220t.:o No a ty inteligentni rozvody mi nabizeli taky...k cene jsme se ani nedostali:D

Odesláno
No inteligentni rozvody tam nebudou a nic komplikovaneho taky ne, proste se panu mistrovi asi nechtelo...byly tam dle projektu 4 rozvadeče... Dal jsem poptavku pres internet a jen koukam, jak se nabidky lisi = od 70 do 220t.:o No a ty inteligentni rozvody mi nabizeli taky...k cene jsme se ani nedostali:D

no inteligentní rozvody máš tak 400tkc a vejš podle toho co si navymejšlíš (v tom beru řídící systém, rozvaděč, ovládací prvky, Lan sít, ovladače, regulace topení)

peta: příprava na inteligentní dům jaksi nejde, bud to udělat rovnou nebo klasiku. Například v vypínačům se tahá slaboproud.

[upravil dne 8/3/12 20:13 od Ajdamek]

Odesláno
4 rozvaděče? To není na RD zrovna málo ;)

no prave, zacalo to projektem a pak se to vezlo dal...:aut ale jo, neco z toho vyleze, at tam daji treba jeden rozvadec, hlavne at se podepisou pod revizi...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...